Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Μπαράζ Super League – Τα φώτα στο “Κλ.Βικελίδης”

8fc6ef47dfc18a008677954405d40e13_LΜια μέρα πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία, ολοκληρώνεται η αγωνιστική δράση στην Ελλάδα, με τον αγώνα μπαράζ του Ολυμπιακού Βόλου με την Ξάνθη, για μια θέση στη Super League.

Στις 20:30 στο «Κλ. Βικελίδης» οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στον πιο κρίσιμο φετινό τους αγώνα, προκειμένου να πάρουν το τελευταίο εισιτήριο της πρώτης τη τάξει κατηγορίας. Η διεξαγωγή αυτού του αγώνα μπαράζ αποφασίστηκε τον Φεβρουάριο, προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα με τη… διαφωνία των προκηρύξεων της Super League και της Football League από το περασμένο καλοκαίρι, σχετικά με το πόσες ομάδες θα ανέβουν.

Η συμβιβαστική λύση ήταν η διεξαγωγή αγώνα μπαράζ ανάμεσα στον τρίτο από το τέλος της βαθμολογίας της Super League και της ομάδας που θα τερμάτιζε τρίτη στα πλέι οφ της Football League. Το ζευγάρι που προέκυψε ήταν το Ολυμπιακός Βόλου-Ξάνθη, που πλέον θα αναμετρηθούν σε ένα παιχνίδι χωρίς… αύριο.

Η Ξάνθη έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τις 13 Απριλίου, όταν και ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και έκτοτε προσπαθεί να συντηρήσει τον αγωνιστικό της ρυθμό με φιλικά παιχνίδια. Ο Νίκος Κεχαγιάς δεν έχεις τη διάθεσή του τον τραυματία Σολάρι, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες είναι έτοιμοι για τη μάχη. Οι Ακρίτες δεν έβγαλαν αποστολή, με τον Έλληνα τεχνικό να ανακοινώνει την 18άδα λίγο πριν το ματς.

Ο Ολυμπιακός Βόλου αν και τερμάτισε πρώτος στον όμιλο του στη Football League, δεν μπόρεσε να πάρει μια από τις πρώτες δύο θέσεις στα πλέι οφ, που θα του εξασφάλιζαν άμεσα την άνοδο. Έτσι, θα διεκδικήσει την άνοδο στον αγώνα μπαράζ, με… κεκτημένη ταχύτητα από τα πλέι οφ.

Ο Νίκος Παντελής δεν υπολογίζει τους Καπετάνο, Καρρά, Κωστούλα και Κριστομπάλ που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς καθώς και τον Κάριλ που θεωρήθηκε ανέτοιμος. Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» για τον… τελικό με την Ξάνθη είναι οι εξής: Γκίτκος, Γεωργίου, Γιαλούσης, Αρβανίτης, Μελίσσης, Κατσιαρός, Ρόκας, Πινδώνης, Κατσίκης, Γκούρμα, Ιωάννου, Μπρέσκα, Ζέρης, Κολημήτρας, Νικολιάς, Μόνχε, Μπόρας, Ντινόπουλος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected