Κατηγορίες
Basket

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Στο στόχαστρο της ο Ιτούδης!

139117xlargeΟ Ντέιβιντ Μπλατ έφυγε μεν από τη Μακάμπι, με κατεύθυνση όμως το ΝΒΑ. Γι’ αυτό και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπρεπε να στραφούν σε άλλους στόχους, σχετικά με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τις τελευταίες ώρες λέγεται πως, ένα «φλερτ» από το παρελθόν, ο πρώην βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό, Δημήτρης Ιτούδης, βρίσκεται ένα «βήμα» από το να αναλάβει καθήκοντα προπονητή στη Μόσχα. Η πρώτη του σεζόν ως head coach στην Μπάνβιτ ήταν άκρως επιτυχημένη, και γι’ αυτό είναι πολύ κοντά στο να επιβραβευτεί με την άμεση μετακόμισή του στη Ρωσία!

Αυτό σημαίνει πως αλλάζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του συλλόγου, καθώς ο Ιτούδης θα επιθυμούσε να φέρει στην ομάδα τον Νικ Καλάθη. Ο φερόμενος ως στόχος πολλών ομάδων, μαζί και του Παναθηναϊκού, έχει διατηρήσει άριστες επαφές με τον ίδιο τον κόουτς και ο πρόεδρος Βατούτιν δε θα δήλωνε αρνητικός στο να καλύψει τις απαιτήσεις του ομογενούς γκαρντ. Άμεσα, δηλαδή, ξεκινούν επιπλοκές για τους “Πράσινους”, που θέλει να φέρει τον εν λόγω καλαθοσφαιριστή πίσω στην ομάδα που τον ανέδειξε.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected