Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Μεταγραφικές…ανησυχίες και φήμες (14/6)

15b07acc92451c33687a5c301567bb6f_LΈντονη κινητικότητα και το τελευταίο διήμερο στις ομάδες της Super League και το Imathia Sports News σας παρουσιάζει τις εξελίξεις αλλά και τις φήμες που κυκλοφόρησαν…

Ξάνθη – Δικός της ο Παπαστεργιανός

Έστω και με άγχος, η χρονιά ολοκληρώθηκε επιτυχημένα για την Ξάνθη, που καλείται να «τρέξει» τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, όμως έχει ήδη γίνει προεργασία.

Οι Ακρίτες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Γρηγόρη Παπαστεριανό, ο οποίος αγωνιζόταν στην ρουμανική Κονκόρντια. Ο 28χρονος μέσος, που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου και ως δεξιός μπακ, αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη της Ξάνθης. Παλαιότερα έχει φορέσει τις φανέλες του Ηρακλή και του Άρη.

Ατρόμητος – “Pressing” του ΑΠΟΕΛ στον Φυτανίδη

Διακαής πόθος του Γιώργου Δώνη είναι ο Σωκράτης Φυτανίδης και φαίνεται πως ο ΑΠΟΕΛ θα καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Ο έμπειρος αμυντικός έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής από το Περιστέρι, ωστόσο στον Ατρόμητο περιμένουν να έρθει πρόταση για να τον παραχωρήσουν. Η κυπριακή ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Φυτανίδη και αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον εντάξει στο δυναμικό του. Εξάλλου, ο Δώνης γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη, ενώ στον ΑΠΟΕΛ αναμένεται να κάνουν το χατίρι στον προπονητή που τους έφερε το νταμπλ.

Πανιώνιος – Κοντά στην επιστροφή ο Σκούρτης

Πολύ κοντά στο ξαναφορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου βρίσκεται ο Βασίλης Σκούρτης.

Ο 22χρονος Αλβανός επιθετικός ψάχνει να κάνει μια… επανεκκίνηση στην καριέρα του, καθώς μετά τη φυγή του από τη Νέα Σμύρνη, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε. Φέτος ο Σκούρτης αγωνίστηκε στη Ρόντα, αλλά είχε μόλις 8 συμμετοχές κι ένα γκολ. Εκτός από τον Πανιώνιο έχει αγωνιστεί σε Θρασύβουλο και Πλατανιά, ενώ έχει περάσει και από τις πορτογαλικές Βιλαβερντένσε και Τοντέλα.

Ο νεαρός άσος βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση του Πανιωνίου για να γυρίσει στην Πλατεία και όλα δείχνουν ότι θα έχουν θετική κατάληξη.

ΟΦΗ – “Πόθος” ο Πετρόπουλος

Τον αντικαταστάτη του Θανάση Παπάζογλου στην κορυφή της επίθεσης αναζητά ο ΟΦΗ και βρίσκεται σε επαφές με τον Αντώνη Πετρόπουλο (φωτ).

Ο Έλληνας επιθετικός έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στον Απόλλωνα Σμύρνης, έστω κι αν δεν έφτανε για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία, και οι Κρητικοί προσπαθούν να τον πείσουν. Ο 28χρονος φορ βρίσκεται στην Κρήτη για τον γάμο του Κασμερίδη και ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να του κάνει μια δελεαστική πρόταση, αν και θα χρειαστεί οικονομική υπέρβαση.

ΠΑΟΚ – Αυτός είναι ο Αντάλ που προτάθηκε (vid)

Καθημερινά προτείνονται αρκετοί παίκτες στον ΠΑΟΚ, με την περίπτωση του Λίβιου Αντάλ να τραβά την προσοχή του.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στη Βασλούι και έχει συμβόλαιο ως το 2016, ωστόσο λόγω των προβλημάτων του συλλόγου, μπορεί να φύγει ως ελεύθερος. Φέτος ο Αντάλ έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα, καθώς σε 33 παιχνίδια που αγωνίστηκε, σημείωσε 16 γκολ και μοίρασε 8 ασίστ. Είναι γρήγορος και παίζει και χωρίς την μπάλα και στον ΠΑΟΚ εξετάζουν με ενδιαφέρον την περίπτωσή του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αντάλ ζητά περίπου 500.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ οι εκπρόσωποί του ζητούν και πριμ υπογραφής επειδή είναι ελεύθερος.

http://youtu.be/mBgsrpKrL1c

*Με στοιχεία από onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected