Κατηγορίες
Basket

Τελετή λήξη της ΑΣ Άθλος – Εκλεκτοί προσκεκλημένοι και βραβεύσεις!

2b8db56bcf3e24e442a08724b8cc9173_LΜε εκλεκτούς προσκεκλημένους θα διεξαχθεί στο 2ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας η τελετή λήξης της ακαδημίας του Α.Σ. Άθλος.

Συγκεκριμένα, το παρών θα δώσουν ο Νίκος Σταυρόπουλος και ο Γιώργος Δέδας από πλευράς ΠΑΟΚ και ο Αντώνης Ασημακόπουλος από τον Άρη, οι οποίοι και θα τιμηθούν από την ομάδα για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα αύριο (15/06, 19.00) στο 2ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας.

Η ανακοίνωση: 

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι την τελετή λήξης της ακαδημίας μπάσκετ του συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15/06/2014 στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, θα τιμήσουν με τη παρουσία τους ο πρώην διεθνής αθλητής του ΠΑΟΚ και νυν τεχνικός διευθυντής και επικεφαλής του προγράμματος ακαδημιών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκος Σταυρόπουλος, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Γιώργος Δέδας και ο αρχηγός του Άρη Αντώνης Ασημακόπουλος. Είναι μεγάλη τιμή για το σύλλογο αλλά και την πόλη μας η παρουσία των προαναφερθέντων προσωπικοτήτων του χώρου οι οποίοι και θα τιμηθούν από τον Α.Σ. Άθλος για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 19.00 και η παρουσία των φίλων του αθλήματος από την ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά».

πηγή

error: Protected