Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άτλας Ζερβοχωρίου – Συμφωνία με προπονητή!

1391482_595459633853172_204540559_nΛίγα 24ωρα πριν τη Γενική Συνέλευση των μελών της ομάδας και την εκλογή νέου ΔΣ, οι ιθύνοντες που “τρέχουν” τα θέματα του Άτλα Ζερβοχωρίου ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος με στόχο την συνέχιση της πετυχημένης περσινής χρονιάς, στην οποία η “κυανόλευκη” ομάδα ήταν νεοφώτιστη.

Θυμίζουμε πως ο Σταύρος Ανδρεάδης αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο και την Κυριακή 22/6, τα μέλη του συλλόγου θα εκλέξουν τον νέο επικεφαλής του προεδρικού θώκου της ομάδας. Ο προπονητής που επιλέχθηκε αποτελεί ένα από τα πλέον γνωστά ονόματα του χώρου και μάλιστα εργάστηκε σε ομάδα της Α1 Ερασιτεχνικής την προηγούμενη περίοδο.

Μέλημα της νέας διοίκησης είναι η παραμονή του μεγαλύτερου μέρους του περσινού ρόστερ αλλά και η προσθήκη παικτών που θα συντελέσουν στο να πετύχει η ομάδα την εύκολη παραμονή αλλά και το καλύτερο πλασάρισμα στο νέο πρωτάθλημα.

*Το όνομα του προπονητή (όπως και οι άνθρωποι που “τρέχουν” τις διαδικασίες στον σύλλογο) δεν αποκαλύπτεται κατόπιν επιθυμίας του ίδιου, ο οποίος μας ζήτησε να αναφερθούμε πιο αναλυτικά αμέσως μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected