Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκος Δεδελετάκης : “Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις με Ξαγοράρη” – Τι λέει ο ίδιος στο Imathia Sports News

deleletakis_610x400Διαβάστε τι λέει ο τεχνικός της Αναγέννησης Ιεράπετρας, Νίκος Δεδελετάκης για τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική. Σε καλό δρόμο τα μεταγραφικά του κρητικού συλλόγου.

Ο μεγάλος στόχος για την Αναγέννηση Ιεράπετρας επετεύχθη αφού η ομάδα από το Λασίθι κέρδισε το εισιτήριο για τη συμμετοχή στην Γ’ Εθνική. Παρ’ όλα αυτά άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου γνωρίζουν πολύ καλά ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα αφού θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ώστε η ομάδα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας.

Ένα από τα πρόσωπα που θα κληθεί να αναλάβει το «χτίσιμο» του συλλόγου δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό από εκείνο του προπονητή, Νίκου Δεδελετάκη.

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην ιστοσελίδα prismasport.gr αναφέρθηκε στις κινήσεις που πρόκειται να γίνουν τονίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια δύσκολη κατηγορία. Παίζουμε με ομάδες που έχουν ιστορία και γι αυτό το λόγο θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό και ισχυρό σύνολο. Οι κινήσει που θα κάνουμε θα πρέπει να είναι προσεκτικές. Κοιτάζουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με παίκτες ποιοτικούς και σε θέσεις νευραλγικές που έχει παρατηθεί έλλειψη. Οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν ασφαλώς θα πρέπει να κάνουν τη διαφορά». Ερωτηθείς για το στόχο του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν, ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι να παραμείνει στην κατηγορία η Αναγέννηση και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχουμε δυνατότητες, διαθέτουμε πολύ καλό γήπεδο και ευελπιστώ ο κόσμος να σταθεί δίπλα μας και να αγκαλιάσει την νέα μας προσπάθεια».

Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις με Ντέντια-Ξαγοράρη

1554588_10202844690257452_9108514193648035575_n

Όσον αφορά στις επαφές που γίνονται με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ αξίζει να σημειωθεί ότι σκοπός αποτελεί να παραμείνει το μεγαλύτερο μέρος του περσινού κορμού. Από εκεί και πέρα, σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις ανάμεσα στην διοίκηση με τους Ντέντια και Νίκο Ξαγοράρη και όλα δείχνουν ότι οι δυο ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν κάτοικοι Λασιθίου και την ερχόμενη περίοδο. Περισσότερες εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα θα υπάρξουν από μέσα στα επόμενα 24ωρα.

O Ημαθιώτης επιθετικός, στη σύντομη συνομιλία που είχε πριν λίγο με τον αρχισυντάκτη του Imathia Sports News, Αργύρη Τσιγγενόπουλο τόνισε πως όντως από την ομάδα έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παραμείνει και τη νέα χρονιά στη Γ Εθνική Ερασιτεχνική, ωστόσο οποιαδήποτε κουβέντα για το οικονομικό θα γίνει τις προσεχείς μέρες.

Κοιτάζει Ζαμπετάκη

Σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά, τα «λιοντάρια» φαίνονται ότι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Νίκου Ζαμπετάκη και δεν αποκλείεται οι δυο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία. Πάντως, τροχοπέδη στη συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί το γεγονός ότι ο νεαρός αμυντικός επιθυμεί να υπηρετήσει παράλληλα τη στρατιωτική του θητεία κάτι που θα δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό την μετακίνηση του στην Αναγέννηση.

*prismasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected