Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Ίσως το μεγαλύτερο ατύχημα στην ιστορία των αυτοκινήτων! (vid)

carΕυτυχώς έγινε σε ελεγχόμενο περιβάλλον και ευτυχώς δεν υπήρχαν νεκροί.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Guerlain Chicherit θέλησε να κάνει το μεγαλύτερο άλμα που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία με αυτοκίνητο. Σήμερα το ρεκόρ άλματος με αυτοκίνητο είναι στα 101 μέτρα ενώ ο ριψοκίνδυνος οδηγός δοκίμασε ένα άλμα στα 109.7 μέτρα. Ενώ τα δοκιμαστικά πήγαν όπως είχαν προγραμματιστεί, το άλμα δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία. Έτσι από μια προσπάθεια για το μεγαλύτερο άλμα, καταλήξαμε στο μεγαλύτερο ατύχημα με αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο δεν προσγειώθηκε καλά στη ράμπα με αποτέλεσμα να αρχίσει τις στροφές μέχρι να σταματήσει από την ιλιγγιώδη ταχύτητα που είχε αναπτύξει. Το άλμα ήταν ελεγχόμενο και γι’ αυτό υπήρχαν κάμερες σε κάθε γωνία αλλά και ομάδα διάσωσης και ελικόπτερο για κάθε ενδεχόμενο.

Μετά το άλμα το αυτοκίνητο σταμάτησε και ο οδηγός γλίτωσε το θάνατο λόγω των μέτρων ασφαλείας που είχαν ληφθεί. Τραγική φιγούρα η γυναίκα του που είδε το άλμα και ξέσπασε σε λυγμούς καθώς και το παιδάκι του που είναι μόλις λίγων μηνών. Ευτυχώς ο Guerlain Chicherit γλίτωσε με μικρές γρατσουνιές και τώρα είναι έτοιμος να το επαναλάβει.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε όλη την πορεία των δοκιμών καθώς και το αποτυχημένο άλμα (στο 7’16”) και το ατύχημα σε slow motion και HD ποιότητα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected