Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe Bar «Relax» – Με ακλόνητα φαβορί σήμερα τα δύο ματς!

galliaΥπό νέα διεύθυνση και πλήρως ανανεωμένο από κάθε άποψη, το Cafe Bar «Relax» (Κεντρικής 141, Βέροια) ανοίγει τις πύλες του για την μεγάλη φετινή διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Βραζιλία. Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ο δεύτερος όροφος του καταστήματος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για την περίσταση και περιμένει τους φίλους του ποδοσφαίρου να απολαύσουν τους αγώνες με τη συνοδεία κρύας μπύρας ή ποτού της αρεσκείας τους.

Τι θα δούμε σήμερα στο «Relax»;

10437289_10204315960601896_590086743_n

Αφού για την Εθνική η αυλαία του Μουντιάλ 2014 έπεσε στο ματς με την Κόστα Ρίκα, οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν πλέον πιο… αποστασιοποιημένοι να απολαύσουν τις υπόλοιπες «μάχες» στα γήπεδα της Βραζιλίας, όπου η φάση των «16» είναι σε εξέλιξη.

Στη Μπραζίλια και στο Πόρτο Αλέγκρε στρέφεται το βλέμμα των ποδοσφαιρόφιλων της υφηλίου, καθώς η φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014, συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις τη Γαλλίας με την Νιγηρία και της Γερμανίας με την Αλγερία, από τις οποίες θα δοθούν ακόμα δυο «εισιτήρια» για τα προημιτελικά. Δυο από τα θεωρητικά φαβορί λοιπόν ακόμα και για το τρόπαιο (Γαλλία, Γερμανία) θέλουν να κάνουν ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον στόχο τους, με τους Αφρικανούς και στα δυο ματς να αγωνίζονται χωρίς άγχος, με τον άτυπο τίτλο του αουτσάιντερ ουσιαστικά να λειτουργεί υπέρ τους.

Στο πρώτο, χρονικά  παιχνίδι, που διεξάγεται στις 19.00 (ώρα Ελλάδας) στο «Νασιονάλ» της Μπραζίλια η Γαλλία αναμετράται με τη Νιγηρία με φόντο μια θέση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Οι «μπλε» πήραν με άνεση την πρώτη θέση του ομίλου, έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να αγωνιστούν χωρίς πίεση την 3η αγωνιστική και θέλουν πλέον να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις στα νοκ άουτ παιχνίδια για τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την επανάληψη της επιτυχίας του 1998. Στην αντίπερα όχθη, οι Νιγηριανοί εν πολλοίς έχουν πετύχει τον στόχο τους, να περάσουν στην επόμενη φάση και θα παραχθούν στο γήπεδο της Μπραζίλια χωρίς άγχος.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (30/6) ολοκληρώνεται στο Πόρτο Αλέγκρε (χαρούμενο λιμάνι) όπου τα… πάντσερ του Γιόακιμ Λεβ αντιμετωπίζουν την Αλγερία. Οι Γερμανοί πήραν χωρίς να πιεστούν ιδιαίτερα την πρώτη θέση του 7ου ομίλου κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα απέναντι στην Πορτογαλία και θέλουν στα «παιχνίδια χωρίς αύριο» να επιβεβαιώσουν όσους τους συγκαταλέγουν ανάμεσα στα φαβορί όχι μόνο για παρουσία στον τελικό αλλά και για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Στην αντίπερα όχθη, οι Αλγερινοί θυμούνται το 1982 και τους ανοικτούς λογαριασμούς με τη Γερμανία (τους είχαν νικήσει στους ομίλους αλλά έμειναν εκτός καθότι οι Γερμανοί δεν «πιέστηκαν» απέναντι στην Αυστρία και ηττήθηκαν) και επιζητούν 32 χρόνια μετά μια άτυπη ρεβάνς. Ωστόσο, οι Αφρικανοί έχοντας περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία τους στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου έχουν ήδη κάνει την υπέρβασή τους, καθιστώντας επιτυχημένη την πορεία τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected