Κατηγορίες
Διάφορα

LMS Dance Academy – Η “Ζωή σαν παραμύθι” μας μάγεψε!

10512315_731855993543872_549441302_o

Η Σχολή Χορού “LMS Dance Academy”, η οποία μετρά 1.5 περίπου χρόνο ζωής και έχει ήδη αποκτήσει τη δική της δυναμική στον χώρο, παρουσίασε στο κοινό του Χώρου Τεχνών στη Βέροια την παράσταση “Ζωή σαν παραμύθι“, με τη συμμετοχή των δασκάλων και μαθητών της σχολής οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στις 2 ώρες που διήρκεσε συνολικά.

Οι 700 περίπου θεατές που κατέκλυσαν το Συνεδριακό Κέντρο απόλαυσαν μία από τις πιο εντυπωσιακές παραστάσεις που διοργανώθηκαν σε αυτό το επίπεδο και η LMS Dance Academy απέδειξε για άλλη μία φορά πως έχει την εμπειρία αλλά και την τεχνογνωσία να προσφέρει στο κοινό υψηλού επιπέδου επιδείξεις.

Το Imathia Sports News έδωσε το παρόν στην εκδήλωση και ειλικρινά εντυπωσιαστήκαμε από τα χρώματα, τη φαντασία και τις εντυπωσιακές ιδέες που αποτυπώθηκαν μέσα από τις χορογραφίες της Υπεύθυνης της Σχολής κας Lucie Tyler.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην LMS Dance Academy και προσωπικά στην Lucie, η οποία με την εμπειρία και τις γνώσεις της έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό υπόβαθρο για όποιες και όποιους ανήκουν στη σχολή αλλά και σε όσους θα γίνουν μέλη της στο μέλλον!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected