Κατηγορίες
Super League 1

Λεβαδειακός – Οι…8 φίλαθλοι στην “πρώτη” και η οργισμένη δήλωση Κομπότη!

Προπόνηση-700x336«Πάντα όταν ξεκινάς έχεις όνειρα και φιλοδοξίες να καταφέρεις κάτι καλύτερο από την περσινή χρονιά. Πρώτα απ” όλα να έχουμε υγεία όλοι μας και από κει και πέρα θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα κάνει εμάς χαρούμενους και όσους φυσικά μας στηρίζουν«. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Σάββα Παντελίδη στην «πρώτη» του Λεβαδειακού που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς παρουσία και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Γιάννη Κομπότη.

Σε αυτή την έναρξη της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο έδωσαν άπαντες το παρόν από το ποδοσφαιρικό τμήμα, παλαιοί και νέοι, ενώ αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η παντελής απουσία των φιλάθλων από την «πρώτη» της ομάδας. Ουσιαστικά οι φίλαθλοι που ήταν στην κερκίδα ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα των χεριών. Οκτώ συνολικά (!!!). Κάτι που συζητήθηκε κι έκανε τον Γιάννη Κομπότη να μονολογήσει: «ήρθε η ώρα να αποχωρήσω…«. Είναι σίγουρα ένα θέμα προς συζήτηση.

Από την «πρώτη» μοναδικός απόντας ο Ορτέγκα. Δικαιολογημένα πάντως αφού ζήτησε ολιγοήμερη άδεια αφού αντιμετωπίζει κάποιο οικογενειακό πρόβλημα.

Νέα πρόσωπα ο Μαρσέλο Γκόμεζ Γκαρσία και ο Μοσχονάς. Επίσης ο νέος διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Τάκης Γιαννόπουλος και ο βοηθός προπονητή Λουκάς Κάλλας.

Οι ποδοσφαιριστές που παραβρέθηκαν: Στρατηλάτης, Τσιντώτας, Πιρζιρόφσκι, Μοσχονάς, Μάγκας, Κώτσιος, Μπουντόπουλος, Αποστολόπουλος, Κονέ, Βαρέλα, Γουόρντεν, Νικολακάκης, Μαχαίρας, Γιάντσης, Πέππας, Σκέμπης, Βουκσεβιτς, Μιλοσλαβιεβ, Βασιλείου, Γκόμεζ.

Ο προπονητής της ομάδας μίλησε και για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας: «Έχουμε κάποια καθυστέρηση αλλά αυτή οφείλεται καθαρά σε μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε ολοκληρώσει το ρόστερ αλλά πρόθεσή μας είναι να είμαστε προσεχτικοί και να πάρουμε ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Αυτό θα μας κοστίσει λίγο χρόνο στην αρχή αλλά θα φέρουμε αυτό που θέλουμε και αυτό που αξίζει για την ομάδα. Πιστεύω όμως μέχρι να ανέβουμε Καρπενήσι να έχουμε ολοκληρώσει το 80% του ρόστερ και να αφήσουμε ίσως κάποιες περιπτώσεις για λίγο αργότερα λαο λέω ίσως γιατί μπορεί και να έχουμε ολοκληρώσει τις μεταγραφές».

*stereasports.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected