Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Σε λίγη ώρα εκλέγεται πρόεδρος και ακολουθεί η κλήρωση

6e913d80d9432998454bfb20e33ebb71_LΜπορεί ακόμη να βρισκόμαστε σε ρυθμούς Μουντιάλ, αλλά ο Ιούλιος μπαίνει δυνατά για τη Super League, καθώς σήμερα έχει εκλογές για νέο πρόεδρο και κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.

Στις 15:30 θα συνεδριάσει το ΔΣ της Λίγκας, έχοντας ως κύριο θέμα την εκλογή νέου προέδρου. Ως φαβορί για τον διάδοχο του Γιάννη Μώραλη φαντάζει ο επί χρόνια αναπληρωτής πρόεδρος του συνεταιρισμού και πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, αλλά δεν αποκλείονται ανατροπές της τελευταίας στιγμής.

Παράλληλα, θα εγγραφούν τα νέα μέλη, Νίκη Βόλου και Κέρκυρα, ενώ θα συζητηθεί το φλέγον θέμα της διαιτησίας, αλλά και αυτό των δανεικών ποδοσφαιριστών. Στα προηγούμενα συμβούλια έχουν κατατεθεί προτάσεις που θα συζητηθούν εκ νέου.

Μετά το ΔΣ, θα ακολουθήσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση, με θέμα την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος αλλά και των πλέι οφ. Σύμφωνα με τις προθέσεις όλων, στόχος είναι τη νέα χρονιά να μειωθούν σε 16 οι ομάδες της Super League, γεγονός που σημαίνει ότι στο νέο πρωτάθλημα θα υποβιβάζονται τέσσερις.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected