Διάφορα

Cafe Bar «Relax» – Σήμερα βγαίνουν τα ζευγάρια των προημιτελικών!

argentinaΥπό νέα διεύθυνση και πλήρως ανανεωμένο από κάθε άποψη, το Cafe Bar «Relax» (Κεντρικής 141, Βέροια) ανοίγει τις πύλες του για την μεγάλη φετινή διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Βραζιλία. Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ο δεύτερος όροφος του καταστήματος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για την περίσταση και περιμένει τους φίλους του ποδοσφαίρου να απολαύσουν τους αγώνες με τη συνοδεία κρύας μπύρας ή ποτού της αρεσκείας τους.

Τι θα δούμε σήμερα στο «Relax»;

Τα δυο τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά βρίσκουν κάτοχο στις αναμετρήσεις σε Σάο Πάουλο και Σαλβαδόρ για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014

Το… παζλ των προημιτελικών του Μουντιάλ 2014 συμπληρώνεται το βράδυ της Τρίτης (1/7) με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην «Αρένα ντε Σάο Πάουλο» και στο «Φόρτε Νόβα» του Σαλβαδόρ. Αργεντινή, Ελβετία και Βέλγιο, ΗΠΑ διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου με φόντο τα δυο εναπομείναντα εισιτήρια για τους «8».

10438828_10204315960641897_1826900885_n

Το πρώτο χρονικά ματς, όπου υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί θεωρητικά τουλάχιστον, η Αργεντινή αντιμετωπίσει στο Σάο Πάουλο την Ελβετία στις 7 (ώρα Ελλάδας). Οι Λατινοαμερικάνοι πέρασαν με άνεση από τους ομίλους κατακτώντας την πρώτη θέση, χωρίς ωστόσο να πείσουν με την απόδοσή τους. Συνεπώς, θέλουν στα νοκ άουτ να επιβεβαιώσουν όσους τους θεωρούν φαβορί ακόμη και για την κατάκτηση της κορυφής του… κόσμου. Στον αντίποδα, οι Ελβετοί έχοντας πλέον αφήσει πίσω τους την βαριά ήττα (5-2) από τη Γαλλία στους ομίλους, έχουν ιδιαίτερα δύσκολο έργο απέναντι στην «Μπιανκοσελέστε», αν και αυτό μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός τους, με το να λογίζονται ως αουτσάιντερ για την πρόκριση.

Η αυλαία των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014 πέφτει στο γήπεδο «Αρένα Φόρτε Νόβα» όπου Βέλγιο και ΗΠΑ αναμετρώνται για μια θέση στα προημιτελικά που θα τους φέρει απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Αργεντινή – Ελβετία. Οι Βέλγοι που πέρασαν με χαρακτηριστική ευκολία από τον όμιλο, έχοντας 3 νίκες και αρκετοί τους θεωρούν ως την πιο… πιθανή έκπληξη της διοργάνωσης, ευελπιστούν να κάνουν το βήμα παραπάνω, αλλά οι ΗΠΑ μόνο αμελητέα ποσότητα, ποδοσφαιρικά, δεν είναι. Οι Αμερικάνοι πήραν το δεύτερο εισιτήριο από τον 7ο όμιλο σε ισοβαθμία με την Πορτογαλία, ενώ έδειξαν καλά στοιχεία απέναντι στους Γερμανούς και θα διεκδικήσουν όσες ελπίδες τους αναλογούν για την πρόκριση στα προημιτελικά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected