Κατηγορίες
Football League

Άρης – Καρέ ανανεώσεων για τους “κίτρινους”!

40314_main_610x400Τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες ολοκλήρωσε σήμερα η ΠΑΕ Άρης. Ο Παναγιώτης Στεφανίδης συναντήθηκε με τους ΣουνάΣταυρόπουλο και Γιαννίτση και συμφώνησαν στην παραμονή και των τριών!

Καθοριστικός παράγοντας για τις συμφωνίες το γεγονός ότι και οι τρεις παίκτες είδαν ένα σημαντικό ποσό στους λογαριασμούς τους και προς ικανοποίηση του κ. Καλαιτζίδη συμφώνησαν για την παραμονή τους στην ομάδα.

Το γεγονός ότι πληρώθηκαν σήμερα όσα είχαν συμφωνηθεί είναι σημαντικό, ενώ την Δευτέρα θα υπογραφούν και τα σχετικά συμβόλαια, καθώς ο εκπρόσωπός τους είναι αυτές τις μέρες στο εξωτερικό (Πηγή: Allaboutaris.com)

Έμεινε και επίσημα ο Ψυχογιός!

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο Νίκος Ψυχογιός θα είναι παίκτης της ομάδας μας μέχρι τον Ιούνιο του 2015. Ο 25χρονος πλάγιος μπακ (γεννήθηκε στις 25/02/1989) βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο».

Ο Νίκος Ψυχογιός, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να είμαι υγιής και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον ΑΡΗ να πετύχει τους στόχους του».

*mikriliga.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected