Η Κηφισιά ενισχύει σημαντικά τη μεσαία της γραμμή, ανακοινώνοντας την απόκτηση Ιμάμ Γιάνιε με τη μορφή μονοετούς δανεισμού από την Γκέτεμποργκ. Ο 22χρονος Σουηδός μέσος θεωρείται μία ιδιαίτερα ποιοτική προσθήκη για το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Γιανιε έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες των Σολβάντερς και Χάκεν, ενώ η εξέλιξή του τον οδήγησε στην U18 της Έβερτον. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για δύο χρόνια στη Μγιάλμπι, μετρώντας 45 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ, πριν μετακομίσει στην Γκέτεμποργκ, όπου κατέγραψε 38 εμφανίσεις. Παράλληλα, έχει φορέσει τη φανέλα όλων των μικρών εθνικών ομάδων της Σουηδίας έως και την U21.
Η ανακοίνωση :
“Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Imam Jagne από την IFK Göteborg με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.
Γεννημένος την 1η Οκτωβρίου 2003, ο Imam Jagne, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος, ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της Solväders FC ενώ συνέχισε σε εκείνη της BK Häcken, ως το καλοκαίρι του 2020. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που είχε πραγματοποιήσει με τον σουηδικό σύλλογο τού έδωσαν το διαβατήριο για την U18 της Everton FC.
Ακολούθως, επέστρεψε στην πατρίδα του για χάρη της Mjällby AIF, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για μία διετία, καταγράφοντας 45 συμμετοχές με 5 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Το περσινό καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την IFK Göteborg, με απολογισμό τις 38 συμμετοχές.
Ο Imam Jagne έχει υπάρξει διεθνής με την U16, την U17, την U19, την U20 και την U21 της Σουηδίας.
Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται υγεία, τύχη και κάθε επιτυχία.”









