Κατηγορίες
Football League

Άρης – Ανακοινώθηκαν οι ανανεώσεις των τριών

e3eaabfbaccae6aa3b6e308efe14db85_L

Αίσιο τέλος είχε και τυπικά η υπόθεση ανανέωσης των συμβολαίων των Σουνά, Σταυρόπουλου και Γιαννίτση με τον Άρη. Οι δυο πρώτοι «δέθηκαν» με τους Θεσσαλονικείς ως το 2016, με τον τρίτο να υπογράφει νέο μονοετές συμβόλαιο ως το 2015.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι οι Δημήτρης Σουνάς και Ηλίας Σταυρόπουλος θα είναι παίκτες της ομάδας μας μέχρι τον Ιούνιο του 2016, ενώ ο Μιχάλης Γιαννίτσης μέχρι τον Ιούνιο του 2015. Ο 19χρονος μέσος (γεννήθηκε στις 12/08/1994), ο –επίσης- 19χρονος ακραίος επιθετικός (γεννήθηκε στις 06/04/1995), καθώς και ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός (γεννήθηκε στις 06/02/1992) βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, όπου και επικυρώθηκε η παραμονή τους στην ομάδα μας».

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ανέφεραν:

Δημήτρης Σουνάς: «Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Ο Άρης είναι η ομάδα που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε επαγγελματικό επίπεδο. Ευχαριστώ τόσο τον πρόεδρο όσο και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους».

Μιχάλης Γιαννίτσης: «Στον Άρη παίζω από μικρός και είμαι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα. Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά, σ’ ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Football League. Όλοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της θέση».

Ηλίας Σταυρόπουλος: «Ήθελα να μείνω στον Άρη και αυτό αποδείχτηκε με την υπογραφή του νέου μου συμβολαίου. Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της τη νέα χρονιά».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected