Football League

Football League – Αποκαλύψεις “φωτιά” για ματς του 2012!

6Απίστευτες αποκαλύψεις περιείχε το δικαστικό έγγραφο που έφερε στην δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ, κατά του νυν προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και γνωστών συνεργατών του που ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, μεταξύ αυτών και ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής.

Μέσα σε αυτά τα έγγραφα βρίσκεται και η ομάδα του Τυρνάβου και μάλιστα φαίνεται να «χειραγωγείται» απόφαση εις βάρος της, από τον Β.Μ. που σύμφωνα με τα πρακτικά είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτή η απόφαση, έχει να κάνει με τον αγώνα Εθνικός Γαζώρου – Τύρναβος το 2012, όπου οι Θεσσαλοί δέχτηκαν «αισχρή» επίθεση στο πούλμαν της αποστολής, από τους φιλάθλους των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα πολλοί να καταλήξουν στο νοσοκομείο μεταξύ τους και ο αείμνηστος Κώστας Μίχης.

Θυμίζουμε, ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε αναβληθεί καθώς μετά την επίθεση ο Τύρναβος αρνήθηκε να κατέβει στο γήπεδο, αφού μετέβη στο νοσοκομείο, αυτό είχε ως αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο να παραταχθούν οι παίκτες των γηπεδούχων και οι διαιτητές. Οι «ερυθρόλευκοι» κατήγγειλαν το περιστατικό ωστόσο η αρμόδια επιτροπή όχι μόνο τους δικαίωσε, αλλά κατακύρωσε το ματς υπέρ του Εθνικού Γαζώρου με 3-0 στα… χαρτιά και επέβαλε χρηματικό πρόστιμο (10.000 ευρώ) στον σύλλογο.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ συνεκδίκαζει τις καταγγελίες των ομάδων ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ και ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ.

Απορρίπτει ότι κρίθηκε απορριπτέο.

Κατακυρώνει τον μη διεξαχθέντα αγώνα με τέρματα 3-0 υπερ της ανυπαίτιας ομάδας ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ (μη τέλεση αγώνα την 20-5-2012)».

Σε αυτή την καταγγελία που απορρίφθηκε, έβαλε το «χεράκι» του και ο Β.Μ. λέγοντας σε ισχυρό στέλεχος του ελληνικού ποδοσφαίρου να απορριφθεί.

Σε αυτό το PDF που σας παραθέτει το rockngoal.gr, μετά την δημοσίευση από τον ΣΚΑΪ μπορείτε να δείτε την επίμαχη συζήτηση… Σελίδα 14-15!!!

Δείτε ΕΔΩ!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected