Football League - Μεταγραφές

Football League – Η οριστική δήλωση Άρη και το “μπαμ” που επιχειρεί ο Πιερικός!

ArisPAE_610x400Διαλύθηκαν οι όποιες αμφιβολίες, με τη διοίκηση του Άρη να δηλώνει τη συμμετοχή της ομάδας στην επόμενη Β’ Εθνική Κατηγορία!

Συντομότερα απ’ ότι προβλεπόταν από τη σχετική προθεσμία (11 Ιουλίου) κινήθηκε η ΠΑΕ Άρης και δήλωσε συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Οι «κίτρινοι» με επίσημο έγγραφο που απέστειλαν την Τετάρτη στη διοργανώτρια αρχή, γνωστοποίησαν πως επιθυμούν να λάβουν μέρος, όπως άλλωστε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, δήλωναν οι άνθρωποι της διοίκησης.

Με τον τρόπο αυτό φυσικά η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, θέλησε να καταστήσει σαφές πως δεν σκέφτεται τίποτα άλλο πέραν της συμμετοχής της ομάδας στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα και «διέλυσε» τις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν ακόμη και στον κόσμο της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Παναγιώτης Στεφανίδης κινείται για την εξασφάλιση πόρων που θα διασφαλίσουν τη βιωσιμότητα της ομάδας στην εν λόγω κατηγορία. Πληροφορίες αναφέρουν πως ενδέχεται τελικά να μπουν χρήματα στα ταμεία από την Ελληνικός Χρυσός (παρά τις προηγούμενες διαψεύσεις) μέσω αγοράς εισιτηρίων διαρκείας, ενώ θα γίνει διαπραγμάτευση για την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων!

Πιερικός – Θα…πέσουν τα τσιμέντα με τον Μάρκοβιτς!

markovic_610x400

Ερυθρός Αστέρας, Τζένοα, Ντιναμό Κιέβου, συμμετοχές στην Εθνική Σερβίας στην οποία μάλιστα διετέλεσε και αρχηγός. Αυτή είναι η διαδρομή του Μάριαν Μάρκοβιτς, του 32χρονου αμυντικού μέσου, που φέρεται έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Πιερικού!

Ο Σέρβος άσος αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Κατερίνη και θα περάσει από τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον αυτές είναι «καθαρές», το… deal θα ολοκληρωθεί και ο Πιερικός θα προσθέσει έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του.

Με τον Κώστα Παπαδόπουλο να κάνει την υπέρβαση, σαφές δείγμα της πρόθεσής του για τη δημιουργία ενός άκρως ανταγωνιστικού Πιερικού. Οσον αφορά τον Ελιομάρ, θα αφιχθεί την Κυριακή στην πρωτεύουσα της Πιερίας και θα ακολουθήσει την ίδια διαδικασία με τον Μάρκοβιτς.

*metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected