Κατηγορίες
Super League 1

Κέρκυρα – Ανακοινώθηκε η αποστολή για Τρία Πέντε Πηγάδια

ff4ee4ab62826f2b98b6d10ba520df5b_L

Για τα Τρία Πέντε Πηγάδια αναχωρούν την Παρασκευή (11/7) οι Φαίακες προκειμένου να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους

Οι πρώτες ημέρες της προετοιμασίας στην Κέρκυρα ολοκληρώθηκαν για τους Φαίακες που ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για τη Νάουσα, όπου στ Τρία Πέντε Πηγάδια θα πραγματοποιήσουν το βασικό της στάδιο. Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου θα μείνουν στο προπονητικό κέντρο όπου θα «χτιστεί» η ομάδα της Νέας σεζόν μέχρι τις 24 Ιουλίου, ενώ αναμένεται σύντομα να γίνουν και γνωστά τα φιλικά.

Αναλυτικά στην αποστολή που θα αναχωρήσει την Παρασκευή (11/7) συμμετέχουν οι εξής: Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Gomes, Βενέτης, Παρασκευαϊδης, Καραγιαννίδης, Μαραγκός, Κρητικός, Ανδρεόπουλος, Nayar, Borja Santsez, Ζορμπάς, Κόντος, Javito, Αngel Rojas, Γεωργακόπουλος, Χανδρινός, Μεντής, καθώς και ο νεαρός, Γαρδικιώτης, από την ομάδα Νέων.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του ταξιδιού αλλά και κατά την παραμονή στη Νάουσα, η ενημέρωση από την ΠΑΕ έχει ως εξής:

“Η αναχώρηση για αποστολής είναι προγραμματισμένη για τις 09.00 το πρωί και η άφιξή της στη Νάουσα στις 16.00. Λίγο μετά (18.30), θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη προπόνηση στο προπονητικό κέντρο και το οποίο βρίσκεται 3 χλμ. από το ξενοδοχείο “Ακρόριον” (Αγ. Παύλος, Κουτσούφλιανη – υψόμετρο 1269 μ.), όπου και θα διαμείνουν οι Φαίακες. Οι προπονήσεις θα είναι διπλές (πρωί – απόγευμα) και επιστροφή στο νησί επανορίστηκε, τελικά, για τις 24 Ιουλίου (αντί τις 22, όπως είχε, κατ’ αρχήν, γνωστοποιηθεί). Ενώ τις αμέσως προσεχείς ημέρες, θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας”.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected