Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Το νέο ΔΣ και ο προγραμματισμός ενόψει της σεζόν

χαριεσσα-logo

Στη…σκιά της περιπέτειας της υγείας του Σάββα Ακριτίδη, ο οποίος ωστόσο βγήκε νικητής και αναρρώνει σταδιακά, η Γενική Συνέλευση της ΑΕ Χαρίεσσας εξέλεξε την Τετάρτη 9/7 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την περίοδο 2014-2015. Τα μέλη που έδωσαν το παρόν αποφάσισαν ομόφωνα τιμής ένεκεν να παραμείνει ο επί χρόνια πρόεδρος της ομάδας στο πόστο του και ανάλογα την εξέλιξη της υγείας του, να επιστρέψει δριμύτερος στις υποχρεώσεις της αγαπημένης του ομάδας.

Εκτός των άλλων, το νέο διοικητικό σχήμα περιλαμβάνει δύο ποδοσφαιριστές που αποφάσισαν φέτος να “κρεμάσουν” τα παπούτσια τους και να βοηθήσουν την ομάδα από άλλο πόστο. Ο λόγος για τους Γιώργο Διτσόλα και Δημήτρη Καρασαρίδη οι οποίοι εκλέχθηκαν στο νεό ΔΣ, ενώ πρόταση για παραμονή στην ομάδα δέχτηκε ο και Βασίλης Καρασαρίδης, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει οριστικά από την ενεργό δράση. Αναλυτικά η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου :

Πρόεδρος : Σάββας Ακριτίδης

Αντιπρόεδρος : Δημήτριος Γώγος

Γραμματέας : Χρήστος Βασιλειάδης

Ταμίας : Γιώργος Διτσόλας

Γενικός Αρχηγός : Αθανάσιος Τσιοκάνης

Μέλη : Δημήτριος Καρασαρίδης, Αθανάσιος Δίντσης

Η περίπτωση Χαλκιά και οι συζητήσεις για το ρόστερ

Αμέσως μετά την οριστική συγκρότηση του νέου ΔΣ της ομάδας, ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Γώγος ξεκίνησε τις επαφές με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Χαλκιά αλλά και με παίκτες από το περσινό ρόστερ. Από τις πρώτες συζητήσεις διαφάνηκε η πρόθεση για συνέχιση της συνεργασίας με τον νεαρό τεχνικό, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και η διοίκηση θα έχει ολοκληρώσει τις επαφές με υποψήφιους χρηματοδότες από την περιοχή.

Όσον αφορά το ρόστερ, οριστική είναι η αποχώρηση του Δημήτρη Αντιφάκου (δείτε εδώ) με τη διοίκηση να εκδίδει ανακοίνωση για τον 37χρονο πορτιέρο :

“Η διοίκηση της ΑΕ Χαρίεσσας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Αντιφάκο για την εξαιρετική συνεργασία στα δύο χρόνια παρουσίας του στην ομάδα μας και να ευχηθούμε υγεία και δύναμη στον ίδιο και στην οικογένεια του αλλά και καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα”.

Από τους υπόλοιπους παίκτες, η διοίκηση ζήτησε τις απαιτήσεις τους όσον αφορά τη συνεργασία για τη νέα περίοδο και μετέθεσε τις όποιες εξελίξεις από την επόμενη εβδομάδα όταν και θα υπάρξει η ολοκληρωμένη εικόνα του μπάτζετ που θα προκύψει από τα οικονομικά αιτήματα των παικτών αλλά και τον προϋπολογισμό για τη νέα χρονιά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected