Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – Στην αποστολή για Καρπενήσι ο Ηλιάδης, στην επιλογή και ο Πασχάλης!

cd7c76cb2136faea03bab8a85bb9f80f_LΤην Πέμπτη το πρωί η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, με τον Γιάννη Πετράκη να ανακοινώνει τους παίκτες που την αποτελούν.

Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει 26 παίκτες στη διάθεσή του, τρεις εκ των οποίων είναι από τις ομάδες Νέων. Στην αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας συμμετέχουν οι:

Βελλίδης, Σωτηρίου, Κολιοφούκας, Μιχαήλ, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Μπέριος, Τσάβες, Ακόστα, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Χαρίσης, Γιάκος, Σκόνδρας, Κρητικός, Ιωάννου, Στρούνα, Αυγενικού, Μουσκάι, Νάκος, Σαπαλίδης, Ηλιάδης και οι Δημήτρης Παππάς (τερματοφύλακας από Κ17), Γιώργος Ταχιάς (στόπερ από Κ20) και Γιάννης Πασχάλης (αριστερός μπακ-χαφ, από Κ20).

Ο Καμπέρης που ξεκίνησε τις προπονήσεις και από τον Ιανουάριο υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Στην προπόνηση της Τετάρτης, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε προληπτικά ο Αυγενικού, που αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο ποδοσφαιριστής της Κ20, Πανταζής.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected