Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – “Καυτό” το τελευταίο 24ωρο στις μεταγραφές!

05808f9cea0525b5c565cd663f30a8f5_LΝίκη Βόλου – “Δάνεια” από ΠΑΟ και ΑΕΚ!

Ενίσχυσης συνέχεια για τη Νίκη Βόλου που προσέθεσε ακόμη δύο… γρανάζια στη μηχανή της για τη νέα περίοδο.

Στους «κυανόλευκους» θα αγωνίζεται για έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού ο Νίκος Γιαννιτσάνης από τον Παναθηναϊκό, ενώ τριετές συμβόλαιο με τους Βολιώτες υπέγραψε ο Κώστας Κοτσαρίδης, που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Γιαννιτσάνη Νικόλαου (16/2/1994), δανεικός για ένα χρόνο από τον Παναθηναϊκό και Κοτσαρίδη Κωνσταντίνου(12/6/1992) ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας.

Παναιτωλικός – Επιστροφή Ετζενγκέλε, σημαντική προσθήκη Κάπελ!

Μετά από δύο χρόνια, ο Ουίλιαμ Ετζενγκέλε επιστρέφει στο Αγρίνιο, υπογράφοντας συμβόλαιο για τη νέα χρονιά με τον Παναιτωλικό.

Ο έμπειρος αμυντικός θα δώσει λύσεις στα «καναρίνια», ενώ ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος που γυρίζει στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Ουίλιαμ Ετζενγκέλε υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τον Παναιτωλικό. Ο 27χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί στην ομάδα μας δύο σεζόν από το 2010 έως το 2012.

Την ίδια ώρα, «γάμος» του Ντιέγκο Κάπελ με τον Παναιτωλικό δεν άργησε να πραγματοποιηθεί. Οι ιθύνοντες των Αγρινιωτών, όπως ήταν ήδη γνωστό, βρίσκονταν μια ανάσα από την υπογραφή συμβολαίου με τον 25χρονο άσο και οι ανακοινώσεις δεν άργησαν να έρθουν. Έτσι, το απόγευμα της Τετάρτης (9/7) ο άλλοτε άσος της Δόξας Δράμας έγινε κάτοικος Αγρινίου και με τη… βούλα υπογράφοντας συμβόλαιο ως το 2016.

«Ο Λεάντρο Κάπελ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί στη Δόξα Δράμας, ενώ την προηγούμενη σεζόν ανήκε στην Μπράγκα. Είναι γεννημένος στις 14.11.1989» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο νεοαποκτηθείς άσος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, τόνισε: «Γνωρίζω ότι πρόκειται για ένα οργανωμένο σωματείο, με πολύ κόσμο που γεμίζει το γήπεδο στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ καλή ομάδα και εύχομαι να βοηθήσω και εγώ με την απόδοσή μου και με γκολ να πετύχει τους στόχους του. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που βρίσκομαι εδώ».

SKODA Ξάνθη – Προσπαθεί για Καρυπίδη

Το ντόμινο των εξελίξεων στον Παναιτωλικό που ανακοίνωσε τον Εντζεγκουέλε, φέρνει στην Ξάνθη τον Καρυπίδη

Οι ακρίτες βρίσκονται στις τελικές επαφές με τον έμπειρο αμυντικό προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε ο Βάλλας. Ο Καρυπίδης έπαιζε έντονα για τον Παναιτωλικό, ο οποίος όμως πέτυχε αυτό που ήθελε εξαρχής: Την επιστροφή του Εντζεγκουέλε στο Αγρίνιο. Μοιραία, οι ακρίτες όχι μόνο έχουν τον πρώτο λόγο για τον Καρυπίδη, αλλά φέρονται να πήραν και το προφορικό το «ΟΚ» του παίκτη για να κλείσει η μεταγραφή.

Κέρκυρα – Στο στόχαστρο ο Λαζέφσκι

8ba59a60566ead7eb936e485eec75022_L

Παντού έχει απλώσει τα δίχτυα της για να βρει παίκτες να στελεχώσει το ρόστερ της η Κέρκυρα και στα υπόψη της βρίσκεται και ο Αλεξάντερ Λαζέφσκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος Σκοπιανός ακραίος μπακ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Φαίακες και αναμένεται στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Ο διεθνής δεξιός μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Τελεοπτίκ, ενώ από το 2007 ως το 2013 ανήκε στην Παρτιζάν. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Χοβέρλα Ούζχοροντ, από την οποία δόθηκε πέρυσι δανεικός στη Ραντ.

Λεβαδειακός – Ανακοινώθηκε ο Ζίτο

9b4752276c3190536e8eff2b528215f8_L

Την απόκτηση του Μεκέμε Λάτζι Τάμλα, ή απλά Ζίτο, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Λεβαδειακός.

Ο μεσοεπιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τους Βοιωτούς και αναμένεται να προσδώσει ποιότητα στο παιχνίδι τους. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Μπέβερεν, Λε Μαν και Σταντ Λαβάλ, ενώ την περασμένη περίοδο φορούσε τη φανέλα της Μακάμπι Τίκβα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Mekeme Ladji Tamla (Zito).

Ο γεννημένος στις 19 Σεπτεμβρίου 1985 Ιβοριανός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2004 στη Βελγική Beveren και το 2007 μεταγράφηκε στη Γαλλική Le Mans, όπου έμεινε μέχρι το 2013, με ενδιάμεσο προορισμό τη Stade Laval, στην οποία έπαιξε ως δανεικός της σεζόν 2008-2009.

Τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (2013-2014), πριν υπογράψει στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ήταν η Ισραηλινή Maccabi Petah Tikva.

Ολυμπιακός – Και επίσημα Κασάμι!

Με μια λιτή ανακοίνωση, ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Παϊτίμ Κασάμι (φωτ).

Ο 22χρονος Ελβετός μέσος μετά από αρκετές εβδομάδας συνομιλιών και εμποδίων, τα βρήκε σε όλα με τους Πειραιώτες, και αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στο Ζέεφελντ για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παϊτίμ Κασάμι.

Εργοτέλης – “Κρητικός” ο Μέγι

Παίκτης του Εργοτέλη και επίσημα είναι ο Μέγι, με τον Ισπανό να υπογράφει την Τετάρτη συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 30χρονος αμυντικός ήταν επιλογή του Χουάν Φεράντο, καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν στην Σέριφ Τίρασπολ, ενώ έχει πλούσια καριέρα σε Ισπανία και Βέλγιο.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Μέγι, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που θα αγωνιστώ στον Εργοτέλη, μια ομάδα που μεγαλώνει και μου αρέσει το πρότζεκτ που έχουν οι άνθρωποι της. Επίσης μου αρέσει ότι στην Ελλάδα όλοι είναι πολύ παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο, όπως και εγώ και αισθάνομαι πολύ καλά που θα αγωνιστώ εδώ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας (30/06/2016) με τον Χουάν Αλμπέρτο Αντρέου Αλβαράδο (Μέγι).

Ο 30χρονος (06/06/1984) Ισπανός αμυντικός, από το 2002 μέχρι το 2010, φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ Μπέτις με την οποία κατέκτησε ένα Κύπελλο Ισπανίας (2004-05) και συμμετείχε στο Champions League. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Τενερίφη, την Γκεντ και την Σέριφ Τίρασπολ, όπου την περασμένη συνεργάστηκε με τον προπονητή του Εργοτέλη Χουάν Φεράντο.

ΠΑΟΚ – Προσπάθεια για συναίνεση με Λόπεθ και Χακόμπο

Αμφότεροι οι Ισπανοί μίλησαν την Τετάρτη (9/7) με τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου», χωρίς ακόμη να έχει βρεθεί η… χρυσή τομή για τη λύση των συμβολαίων τους

Έχοντας ενημερωθεί σχετικά από τον Άγγελο Αναστασιάδη πως δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν, δεν συμπεριλήφθηκαν εννοείται και στην αποστολή του ΠΑΟΚ που θα αναχωρήσει την Πέμπτη (10/7) για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο λόγος για τους Χακόμπο και Λόπεθ που αναζητούν από κοινού με τη διοίκηση σημείο επαφής προκειμένου να λύσουν τα συμβόλαιά τους και να αποχωρήσουν από τον «Δικέφαλο».

Αμφότεροι οι Ισπανοί λοιπόν βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να συζητήσουν με τους διοικούντες με στόχο την εύρεση μιας «χρυσής τομής» ώστε να αποδεσμευτούν. Ωστόσο, ύστερα από το πέρας της συνάντησης δεν μπορεί να ειπωθεί ότι υπήρξε πρόοδος και το σίγουρο είναι πως θα υπάρξει περαιτέρω επαφή μεταξύ των παικτών και της διοίκησης ώστε να επέλθει σύντομα το συναινετικό «διαζύγιο».

Πανιώνιος – Δικός του ο Μπουμάλ!

b93471b1966f73e1af691470d9e59360_L

Ο 24χρονος Καμερουνέζος επιθετικός που έκανε εξαιρετική σεζόν με τον Ηρακλή Ψαχνών, τα βρήκε τελικά με τον Πανιώνιο. Στις επαφές που είχαν γίνει πριν από κάμποσο καιρό, διαπιστώθηκε διαφορά στο οικονομικό.

Η χρυσή τομή προφανώς βρέθηκε και όλα δείχνουν πως ο Μπουμάλ θα αγωνίζεται στη Νέα Σμύρνη τη νέα σεζόν. Ο Μπουμάλ είχε 23 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια της Football League και σημείωσε 10 γκολ από τα μέσα Απριλίου έως τα τέλη Μαϊου.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την δεύτερη ομάδα της Σεντ Ετιέν όπου και έμεινε από το 2007 έως το 2007. Το 2009 πέρασε για μια τριετία από τον Παναιτωλικό, ενώ αγωνίστηκε και ένα φεγγάρι στον Λεβαδειακό.

Βέροια – Πιθανή η παραμονή Καλτσά και Μπαργκάν

Καμία από τις προτάσεις που έρθει μέχρι στιγμής δεν ικανοποιει τη Βέροια και μοιραία, Καλτσάς και Μπαργκάν (ίσως) θα μείνουν και τη νέα σεζόν

Οι Ημαθιώτες έχουν βγάλει στο σφυρί τους δύο παίκτες εδώ και καιρό, ωστόσο οι κρούσεις που έγιναν μέχρι στιγμής δεν είναι και τόσο ικανοποιητικές. Κανείς δε μπορεί πλέον να αποκλείσει την παραμονή τους στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Έτσι κι αλλιώς τόσο ο Καλτσάς όσο και ο Μπαργκάν δεσμεύονται με συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο.

Κατά τα άλλα, ο Ντομινίκ Μαλονγκά έρχεται στην Ελλάδα αύριο (10/9) για να επικυρώσει τη μεταγραφή του στη Βέροια και να ανακοινωθεί για δύο χρόνια. Θα ακολουθήσουν τουλάχιστον τρεις μεταγραφές ακόμα στη Βέροια, της οποίας τον σχεδιασμό έχει αναλάβει ο Κίκε Ερνάντεθ.

*Με στοιχεία από onsports.gr, sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected