Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άτλας Ζερβοχωρίου – Αιχμηρή ανακοίνωση και δύο ανανεώσεις!

1391482_595459633853172_204540559_nΙδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση, δια στόματος του νέου προέδρου κ. Γιώργου Διαμαντίδη εξέδωσε πριν λίγα λεπτά ο Άτλας Ζερβοχωρίου. Στην εν λόγω ανακοίνωση κάνει λόγο για ανυπόστατες φήμες σχετικά με αποχωρήσεις παικτών, τονίζοντας μάλιστα πως οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Εκτός των άλλων, γίνεται λόγος και για δύο ανανεώσεις παικτών από το περσινό ρόστερ, με τον έναν ποδοσφαιριστή μάλιστα να επιστρέφει μετά την απουσία του για προσωπικούς λόγους. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άτλα :

“Λόγω των πολλών ανυπόστατων φημών (το λεγόμενο “ράδιο αρβύλα”) και επειδή η νέα διοίκηση του Άτλα Ζερβοχωρίου έχει ως πρωταρχικό στόχο να διαφυλάξει την τιμή και την υπόληψη της ομάδας, τονίζει με κάθε βεβαιότητα πως ΚΑΝΕΙΣ ποδοσφαιριστής του συλλόγου δεν έχει αποχωρήσει ως ελεύθερος και οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, θα ανακοινώνεται επίσημα από τη διοίκηση.

Εκτός των άλλων, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τους Αντώνη Καραβασίλη και Στέφανο Φωτιάδη. Οι δύο ποδοσφαιριστές συμφώνησαν σε όλα με τη διοίκηση και θα ενισχύσουν σημαντικά την επίτευξη των στόχων του συλλόγου. Τέλος, η αυριανή μέρα θα φανερώσει και την συμφωνία με τον νέο προπονητή της ομάδας, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί αμέσως μόλις ολοκληρωθούν  και τυπικά οι διαπραγματεύσεις”.

Ο πρόεδρος του Άτλα Ζερβοχωρίου

Γιώργος Διαμαντίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected