Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Παρελθόν και ο Πέτγαζλης! Τι δήλωσε ο ίδιος στο Imathia Sports News

αρχείο λήψηςΗ τέταρτη αποχώρηση από την “ερυθρόλευκη” ομάδα είναι εδώ και λίγη ώρα γεγονός. Ο Θοδωρής Πέτγαζλης, δεύτερος σκόρερ των δευτεραθλητών της ΕΠΣ Ημαθίας την περσινή χρονιά με 15 τέρματα, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο και ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο Imathia Sports News, ευχαριστώντας τη διοίκηση και τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε στον Φίλιππο την περσινή χρονιά :

“Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στη διοίκηση του Φίλιππου Μελίκης, για την τιμή που μου έκανε να φορέσω τη φανέλα της ομάδας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους προπονητές μου, Κώστα Παυλόπουλο και Αντώνη Δακόπουλο για την άψογη συνεργασία όλη τη χρονιά. Και φυσικά τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους πέρασε μία από τις πιο χαρακτηριστικές χρονιές της καριέρας μου”.

Ο 25χρονος (14/02/1989) επιθετικός, με ύψος 1.79 και βάρος 73 κιλά αποτελεί ένα από τα πιο “hot” ονόματα της φετινής μεταγραφικής περιόδου, τόσο στον νομό Ημαθίας που αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια (την περίοδο 2012-2013 στα Λευκάδια) όσο και στη γειτονική Πέλλα απ’ όπου κατάγεται. Έχει πολύ καλή αίσθηση του γκολ και παρά το γεγονός πως προτιμά να παίζει με πλάτη στον αντίπαλο, εντούτοις έχει καταφέρει να βρίσκεται πάντα στις κορυφαίες θέσεις των σκόρερ, με αποκορύφωμα την περίοδο 2011-2012 όταν με τα χρώματα του Μέγα Αλέξανδρου Νέου Μυλότοπου Πέλλας πέτυχε 38 γκολ σε μια χρονιά!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected