Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ρεάλ Μαδρίτης – Πολύ κοντά και στον Κρόος!

b1e823ce1b28b613e62a72cc7417c20e_L

Τις τελευταίες εβδομάδες τα σενάρια που θέλουν τον Τόνι Κρόος να συνεχίζει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολλά. Η συγκεκριμένη εξέλιξη θεωρείται δεδομένη, καθώς όλες οι πλευρές φωνάζουν ξεκάθαρα πως ο Γερμανός διεθνής θα συνεχίσει την καριέρα του στη «βασίλισσα». Ωστόσο, ακόμα, δεν έχει ανακοινωθεί λόγω των υποχρεώσεών του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γερμανία.

Ο 24χρονος μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο από την Μπάγερν Μονάχου και κάνοντας εξαιρετική πορεία με τα «πάντσερ» στο Μουντιάλ, εξασφάλισε θέση σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, έναντι του ποσού των 24 εκατομμυρίων ευρώ. Η παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης, φέρνει αρκετές διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα και επηρεάζει αρκετούς παίκτες που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ της ομάδας.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, έδειξε το καλύτερό του πρόσωπο στον θρίαμβο της Γερμανίας με 7-1 επί της Βραζιλίας, καθώς έκανε μία από τις πιο ολοκληρωμένες εμφανίσεις της καριέρας του. Κάνοντας εξαιρετικό έλεγχο της μπάλας, είχε 91% επιτυχία στις πάσες του, δείχνοντας πόσο χρήσιμος μπορεί να είναι για κάθε ομάδα.

http://youtu.be/uFBOU1KU-I0

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected