Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Χρήστος Ζαρογιάννης – Η πρόταση από Κηφισιά και το δίλημμα!

996025_253044628176653_534062018_nΌπως κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος ο Χρήστος Ζαρογιάννης αποτελεί μήλον της έριδος των ομάδων που επιθυμούν να πρωταγωνιστούν. Η περσινή του άτυχη χρονιά, που σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό στον χιαστό δεν φαίνεται να πτοεί τους…μνηστήρες που και φέτος πλησίασαν τον 29χρονο μεσοαμυντικό.

Η διαφαινόμενη ριζική αλλαγή της κατάστασης στην ομάδα των Λευκαδίων δημιουργεί νέα δεδομένα στο Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο και θεωρείται πολύ πιθανή η επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας για τη νέα χρονιά. Ωστόσο το βιογραφικό του και οι επαγγελματικές του συμμετοχές στο παρελθόν, έχουν στρέψει τα βλέμματα και σε άλλους συλλόγους εκτός νομού, εκ των οποίων η πρόταση της Κηφισιάς πριν λίγα 24ωρα, δεν μπορεί να τον αφήσει αδιάφορο.

Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας από την Αττική τον παρότρυναν να μεταβεί άμεσα ώστε να τον βοηθήσουν με την μετεγχειρητική αποκατάσταση, με τον ίδιο πλέον να το σκέφτεται σοβαρά, παρά το γεγονός πως διατηρεί στην Ημαθία μία πολύ επιτυχημένη επιχείρηση με τον πατέρα του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected