Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός (3-1) Η πρώτη εμφάνιση του Αντώνη Ηλιάδη!

pas_lebadeiakos_miniΠιο αποτελεσματικός φάνηκε στο πρώτο τεστ της σεζόν ο «Άγιαξ της Ηπείρου» που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, πήρε τη φιλική νίκη απέναντι στους Βοιωτούς

Με γεμάτα τα σημειωματάρια τους έφυγαν από το γήπεδο οι Γιάννης Πετράκης και Σάββας Παντελίδης, ύστερα από το τέλος του φιλικού αγώνα στο Καρπενήσι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Λεβαδειακό. Οι Ηπειρώτες, που εμφανίστηκαν πιο έτοιμοι και αποτελεσματικοί, πήραν τελικά τη νίκη με 3-1, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 10ο λεπτό.

Οι Βοιωτοί λοιπόν μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και νωρίς νωρίς βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν στο 10’ ο Βούκσεβιτς βρήκε τον Ορτέγκα που με τη σειρά του έκανε το δυνατό σουτ και νικώντας τον Σωτηρίου άνοιξε το σκορ. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, καθώς στο 37’ ύστερα από χέρι του Μάντζιου στην περιοχή ο Τσάβες εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το 1-1.

Έτσι, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι καλύτερος στην επανάληψη, σε αντίθεση με την υπεροχή των Βοιωτών στο πρώτο 45λεπτο, το ματς κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Συγκεκριμένα, στο 84’ ο Ίλιτς νίκησε τον Στρατηλάτη δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του Πέτράκη, ενώ 2 λεπτά αργότερα ο Κρητικός παίρνοντας το «ριμπάουντ» από άστοχο πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου, Μιχαήλ, Στρούνα, Μπέριος, Αυγενικού, Νάκος, Χαρίσης, Ακόστα, Σαπαλίδης, Κοροβέσης, Τσάβες.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Βελλίδης, Μουσκάι, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ηλιάδης, Ντάσιος, Ιωάννου, Φατιόν, Γιάκος, Κρητικός, Ίλιτς

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Πριφιρόφσκι, Γεωργιάδης, Νικολακάκης, Κώτσιος, Ζίτο, Βούξεβιτς, Κονέ, Μιλοσάβλιεφ, Ορτέγκα, Μάντζιος, Γκόμεζ.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Στρατηλάτης, Γιάντσης, Θέος, Βάρντεν, Μαχαίρας, Κώτσιος, Τόμας, Κάπο, Αποστολόπουλος, Σκέμπης, Βασιλείου.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected