Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – “Deja Vu” με Τερζή και Μαντζιαρίδη!

320690_2534672931714_2018284887_nΤην οριστική συμφωνία με τον Τόλη Τερζή “σφράγισε” απόψε η ομάδα των Λευκαδίων. Ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε σήμερα με άνθρωπο της άτυπης “επιτροπής” που συστάθηκε για τη νέα εποχή του ΠΑΣ και έδωσαν τα χέρια για τη νέα περίοδο.

Μία πολύ σημαντική ωστόσο είδηση που βγήκε από το σημερινό ραντεβού ήταν και η επιστροφή του Γιάννη Μαντζιαρίδη στην ομάδα που αγαπήθηκε όσο λίγοι. Ο 31χρονος γυμναστής και προπονητής πλέον (πέρσι βρέθηκε στον πάγκο του ΠΑΟ Κουλούρας κερδίζοντας την άνοδο στην Α1) θα αναλάβει το πόστο του βοηθού προπονητή δίπλα στον Τόλη Τερζή. Μία εξέλιξη που γεμίζει με ενθουσιασμό των κόσμο των Λευκαδίων, καθώς ο Γιάννης Μαντζιαρίδης πρόσφερε τα μέγιστα στην “κυανόλευκη” ομάδα.

Από τη σημερινή συνάντηση διαπιστώθηκε επίσης η πολύ μεγάλη συσπείρωση του χωριού σχετικά με την ομάδα, κάτι για το οποίο αναφερθήκαμε χθες και προκάλεσε εντύπωση. Άπαντες προσφέρονται να βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια και η εικόνα αυτή ικανοποίησε τον νέο τεχνικό της ομάδας, που απερίσπαστος πλέον ξεκινά τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.

Από αύριο ξεκινούν οι επαφές με όλο το υπάρχον έμψυχο δυναμικό. Πρόθεση της διοίκησης αλλά και του τεχνικού τιμ η παραμονή του μεγαλύτερου μέρους του ρόστερ, κάτι το οποίο θα “λύσει” σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του προπονητή, μιας και (ομολογουμένως) το υλικό της ομάδας αποτελείται από εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές.

Από τις επαφές αυτές θα προκύψει και η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, με τον Τόλη Τερζή να μη βιάζεται προς αυτή την κατεύθυνση καθώς προέχουν οι συζητήσεις με τους παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected