Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΑΣ Ειρηνούπολης – Τρεις ανανεώσεις, δύο μεταγραφές και έπεται συνέχεια!

image-2Με τον πιο ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά ο ΑΣ Ειρηνούπολης. Η νεοφώτιστη ομάδα, με επικεφαλής τον μεγαλομέτοχο Θεόδωρο Καρυπίδη και με προπονητή τον έμπειρο Γιώργο Τυριακίδη, έκανε σήμερα την…αρχή στην συγκρότηση του ρόστερ για τη νέα χρονιά, προχωρώντας στις πρώτες ανανεώσεις από το περσινό ρόστερ αλλά και στην προσθήκη δύο παικτών που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.

Οι τρεις ανανεώσεις

Στην “ερυθρόλευκη” ομάδα (που φέτος ωστόσο θα είναι “κυανόλευκη”!) θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι Γιώργος Σαμψωνίδης (πρώτος σκόρερ πέρσι του 2ου ομίλου της Α2 με 21 τέρματα), Στέφανος Κορυτσαίος και Στάθης Σεϊτανίδης οι οποίοι βοήθησαν πέρσι τα μέγιστα ώστε να η ομάδα να πετύχει την άνοδο της στην Α1 Ερασιτεχνική. Η ανανέωση με τους τρεις έμπειρους παίκτες θεωρείται μεγάλη επιτυχία για τη διοίκηση του ΑΣ Ειρηνούπολης, καθώς και οι τρεις ποδοσφαιριστές μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει φέτος η ομάδα.

Οι μεταγραφές

Όσον αφορά τις μεταγραφές, ο εκτελών χρέη προέδρου Αργύρης Πρόιος συναντήθηκε σήμερα με τους Γιάννη Βαλδήρ (φωτ. αριστερά) και Χρήστο Μανδάλη (φωτ.δεξιά). Αμφότεροι οι παίκτες συμφώνησαν σε όλα όσα τους προτάθηκαν και έδωσαν τα χέρια για τη νέα χρονιά.

Για τον Γιάννη Βαλδήρ δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς αποτελεί μία από τις πιο γνωστές παρουσίες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας. Στα 32 του πλέον (23/01/1982) μπορεί να βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία του ενώ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν ξανά με τον Γιώργο Τυριακίδη, όταν αμφότεροι συνυπήρξαν στον ιστορικό Αετού Σκύδρας. Ο Γιάννης Βαλδήρ προέρχεται από τον Αχιλλέα Νεοκάστρου, μία οδυνηρή χρονιά για τους πρωταθλητές της σεζόν 2012-2013 καθώς υποβιβάστηκαν στην Α2.

Ο Χρήστος Μανδάλης αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιώργου Τυριακίδη, καθώς ο 26χρονος αμυντικός κατάγεται από την Πέλλα. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Γαλατάδων, με τον οποίο πήρε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας και αγωνίστηκε στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική, όπου τέθηκε αντίπαλος του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Τη σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε στον ΦΑΣ Νάουσα. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως στόπερ όσο και ως δεξί μπακ, ενώ κατά περίσταση μπορεί να καλύψει και τη θέση του αμυντικού χαφ.

Οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τον ΑΣ Ειρηνούπολης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι επαφές που πραγματοποιήθηκαν τα προηγούμενα 24ωρα φαίνεται πως θα ολοκληρωθούν θετικά για τους νεοφώτιστους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected