Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Οι τελευταίες κινήσεις των ομάδων

ael-uesprotos-kotsipoulos

Πιερικός – Στο στόχαστρο ο Κωτσιόπουλος!

Και τον Νέστορα Κωτσιόπουλο έχει βάλει στο… μάτι ο Πιερικός και οι πληροφορίες θέλουν την ομάδα της Κατερίνης να τα έχει βρει με τον πρώην παίκτη της ΑΕΛ, που δεν θα συνεχίσει στη Football League με τη «βυσσινί» φανέλα.

Και ενώ περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για τον Κωτσιόπουλο, ο Κώστας Κουλίδης επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Πιερικό αναφέροντας στο «Metrosport»: «Η συμφωνία μας με τον Πιερικό είναι για ένα χρόνο. Με κέρδισε η εμπιστοσύνη του Πιερικού. Ο τρόπος που με προσέγγισε η ομάδα. Με πλησίασαν και μου έδειξαν ότι με θέλουν. Είδα επίσης ότι γίνεται σωστός προγραμματισμός. Ο Πιερικός διαθέτει ένα μείγμα νεαρών και έμπειρων παικτών. Δεν θα είναι εύκολο πρωτάθλημα. Άλλωστε, αν σκεφτεί κανείς, το τί ισχύει, καταλαβαίνει αμέσως πώς το πρωτάθλημα αναμένεται πολύ ανταγωνιστικό. Το γεγονός ότι υποβιβάζονται επτά ομάδες από κάθε όμιλο, δείχνει ότι θα πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό για να σωθείς, αφού υποβιβάζονται οι μισοί».

Αγροτικός Αστέρας – Απέκτησε Καθάριο!

Katharios_Pavlos_610x400

Με τα πράσινα του Αγροτικού Αστέρα τη νέα χρονιά ο 22χρονος άσος! Τι είπε στις δηλώσεις του. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Η Π.Α.Ε Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Παύλου Καθάριου με ελεύθερη μεταγραφή”

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε από την ακαδημία του Αγροτικού Αστέρα και το 2010 μεταγράφηκε στη Skoda Ξανθη. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Πιερικού μέχρι τον Ιανουάριο και κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου μεταπήδησε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, αλλά ο νέος προπονητής του Παναγιώτης Διλμπέρης μπορεί να τον υπολογίζει και ως κεντρικό χαφ.

Αφού υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον Αγροτικό Αστέρα, ο Καθάριος είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που επέστρεψα στην ομάδα που ανδρώθηκα. Ξέρω ότι ο Αγροτικός Αστέρας κάνει τα τελευταία χρόνια βήματα προόδου και από εδώ και πέρα θέλω να βοηθήσω και εγώ στο να συνεχίσει αυτή η ομάδα να μεγαλώνει».

Αχαρναϊκός – Στο στόχαστρο οι Μπρέσκα και Μανουσάκης

manousakis5_610x400

Παίκτη για το δεξί «φτερό» της επίθεσης αναζητά ο Αχαρναϊκός. Μεταξύ των υποψηφίων είναι ο Μάριο Μπρέσκα. Tο νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα του Γιώργου Βαζάκα και ενδιαφέρει την ομάδα του Μενιδίου είναι σύμφωνα  με αποκλειστικές πληροφορίες ο Δημοσθένης Μανουσάκης.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός με θητεία σε Ξάνθη, Αιγάλεω, Ιωνικο, Χαϊδάρι, Καλλονή, Νίκη Βόλου, Τρίκαλα, Εθνικό Άχνας, Χαλκηδόνα, έχει δεχθεί κρούση από τους «πράσινους» προκειμένου να μετακομίσει στο Μενίδι την νέα  σεζόν.

Από κει  και πέρα, την Πέμπτη αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης, ενώ για τις 6 Αυγούστου κλείστηκε φιλικό με τον Πανθρακικό.

Λαμία – Στα υπόψιν ο Όμο!

Omo.Tirnavos_610x400

Την περίπτωση του Σουλεϊμάν Όμο εξετάζουν οι άνθρωποι της Λαμίας για την ενίσχυση του άξονα. Ο 29χρονος Νιγηριανός μέσος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον Τύρναβο «γράφοντας» 18 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Αιγάλεω, Ηλυσιακό και Πανιώνιο. Πρόσφατα, απασχόλησε και τον Αχαρναϊκό.

Αναφορικά με τον Χρήστο Ευσταθίου, η παραμονή του στην ομάδα της Φθιώτιδας είναι στον…αέρα!

ΑΕ Ερμιονίδας – Θέλει…πακέτο από Πανθρακικό!

olise_610x400

Για δύο…πρώην συμπαίκτες έχει δείξει «ζεστό»ενδιαφέρον η ΑΕ Ερμιονίδας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της mikriliga.com οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα μεταγραφικά του συλλόγου ρώτησαν για τους Ντάνιελ Πόνσε και Εγκούτου Ολίσε.

Ο 30χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός και ο 33χρονος Νιγηριανός μέσος τη φετινή σεζόν συνυπήρξαν σε Ολυμπιακό Βόλου και Πανηλειακό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected