Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Τέλος εποχής για Τενεκετζή, αποχωρεί και ο Μπούφι

Δύο σημαντικές αποχωρήσεις από το ρόστερ του μετρά σήμερα ο Φίλιππος Μελίκης, ανεβάζοντας τον αριθμό στους 7 ποδοσφαιριστές που αποτελούν παρελθόν από τους “ερυθρόλευκους”. Μετά τους Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Αντώνη Ζέρη, Αλέξη Χαραλαμπίδη, Θοδωρή Πέτγαζλη και Βασίλη Κακαγιάννη, δύο ακόμη παίκτες αποχωρούν από την ομάδα και μάλιστα ο ένας αποτελεί μία ξεχωριστή προσωπικότητα για τον σύλλογο.

Πριν λίγο οι Κώστας Τενεκετζή και Έρβιν Μπούφι βρέθηκαν στη Μελίκη και απέσπασαν την ελευθέρας τους. Οι δύο ποδοσφαιριστές, παρά την φημολογούμενη είσοδο επενδυτή στην ομάδα (όπως έγραψε σχετικά την Τετάρτη 16/7 το Imathia Sports News) δεν δύναται να περιμένουν και ήδη έχουν κάνει τις επαφές τους για την επόμενη μέρα.

Ο Έρβιν Μπούφι, μετά την εξαιρετική του παρουσία στον Αχιλλέα Νεοκάστρου την περίοδο 2012-2013 όταν και στέφθηκε πρωταθλητής, μετακόμισε στον γειτονικό Φίλιππο όπου κατέθεσε για άλλη μία φορά τα διαπιστευτήρια του, βοηθώντας τα μέγιστα ώστε η ομάδα να πραγματοποιήσει πορεία πρωταθλητισμού. Αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, τρέχοντας ακατάπαυστα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας μάλιστα και 6 τέρματα. Ο 27χρονος μεσοαμυντικός αποτελεί ένα από τα “hot” ονόματα της μεταγραφικής περιόδου και σίγουρα θα αποτελέσει μήλον της έριδος για τις ομάδες.

Η πιο ηχηρή ωστόσο αποχώρηση είναι του αρχηγού της ομάδας και φυσικού ηγέτη επί μία τετραετία, Κώστα Τενεκετζή. Ο 25χρονος αμυντικός πρόσφερε τα μέγιστα στον “ερυθρόλευκο” σύλλογο και η σημερινή εξέλιξη αποτελεί ουσιαστικά ένα “τέλος εποχής”. Για ακόμη μία σεζόν αποτέλεσε έναν από τους MVP της ομάδας καθώς εκτός των “γεμάτων” συμμετοχών, ήταν η “ψυχή” της ομάδας ενώ σκόραρε και δύο τέρματα. Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο Imathia Sports News και φανερά συγκινημένος δήλωσε :

“Μετά από τέσσερα χρόνια στον Φίλιππο, αποχωρώ με πολλά συναισθήματα να με κυριεύουν… Θα ήθελα να ευχαριστήσω καταρχήν τις διοικήσεις που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα. Με κόπο και πολύ προσωπικό χρόνο διατήρησαν τον Φίλιππο σε υψηλό επίπεδο και πάντα σε πορεία πρωταθλητισμού. Μια μεγάλη ευγνωμοσύνη στους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα, με έκαναν καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο παίκτη. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της Μελίκης από τους οποίους πήρα μόνο αγάπη… Να είστε όλοι σίγουροι ότι η ομάδα αυτή θα βρεθεί κάποια στιγμή πολύ ψηλότερα…”

*Με την αγωνία στο…κόκκινο αναμένουν οι διοικούντες και οι φίλαθλοι της ομάδας τις εξελίξεις γύρω από τον υποψήφιο επενδυτή ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσει οικονομικά την προσπάθεια του συλλόγου τη νέα σεζόν. Όλα είναι πιθανά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ και αν ευοδωθεί η συμφωνία που φαίνεται στον ορίζοντα, τότε θα μιλάμε για στροφή 360 μοιρών!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected