Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΑΣ Ειρηνούπολης – “Κουαρτέτο”…φωτιά στην άμυνα!

“Χτυπήματα” προς όλες τις κατευθύνσεις από τον Θεόδωρο Καρυπίδη, που φαίνεται πως ήρθε για να ταράξει τα…ήρεμα μέχρι στιγμής νερά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας! Οι νέες μεταγραφές που αποκάλυψε πριν λίγο το Imathia Sports News μέσω του Facebook δημιούργησαν ιδιαίτερη εντύπωση και μάλιστα η μία αφορά παίκτη που ξεχώρισε πέρσι με τις εμφανίσεις του στη Γ Εθνική!

Παίκτες λοιπόν του ΑΣ Ειρηνούπολης είναι εδώ και λίγη ώρα οι Γιώργος Τζεϊρανίδης και Κώστας Τενεκετζή, που λίγα λεπτά μετά την εξασφάλιση της ελευθέρας του από τον Φίλιππο Μελίκης, συμφώνησε αμέσως με τη νεοφώτιστη ομάδα. Οι δύο ποδοσφαιριστές ενισχύουν σημαντικά τα μετώπισθεν της ομάδας και μαζί με την παρουσία του Γιάννη Βαλδήρ που ανακοινώθηκε την Τετάρτη 16/7 αλλά και την παραμονή του Στέφανου Κορυτσαίου, δημιουργούν ένα πολύ δυνατό “καρέ” στην άμυνα.

Γιώργος Τζεϊρανίδης

131

Ο 28χρονος (13/10/1986) αμυντικός επιστρέφει στην Α1 Ερασιτεχνική μετά από έναν χρόνο παρουσίας στον Μακροχώρι, με 22 συμμετοχές και 1649 αγωνιστικά λεπτά με την “ασπρόμαυρη” φανέλα. Ξεχωρίζει για τον δυναμισμό του στο παιχνίδι και παρόλο που είναι επιρρεπής στις κίτρινες κάρτες εντούτοις με την εμπειρία και το εκτόπισμα του αποτελεί δυνατό κρίκο στην αλυσίδα οποιασδήποτε άμυνας. Η απόκτηση του αποτελεί προσωπική επιτυχία του μεγαλομέτοχου της ομάδας Θεόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος φαίνεται πως δεν σταματά στην επιλογή του Τζεϊρανίδη…

Κώστας Τενεκετζής

Τενεκετζή ΚωνσταντίνοςΟ ηγέτης επί μία τετραετία του Φίλιππου Μελίκης και γνώστης της κατηγορίας, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας και θα φορέσει τη φανέλα του ΑΣ Ειρηνούπολης για έναν χρόνο. Ο 26χρονος (15/11/1987) αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικό χαφ και παρά το νεαρόν της ηλικίας του, θεωρείται ιδιαίτερα έμπειρος με πιο χαρακτηριστικό στοιχείο τη μεγάλη ψυχραιμία του. Είχε ένα “γεμάτο” πρωτάθλημα ενώ σημείωσε και δύο γκολ.

*Η συνέχεια προβλέπεται ανάλογη για την ομάδα της Ειρηνούπολης και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται συνεχώς, οι επαφές των ανθρώπων της ομάδας με υποψήφιους παίκτες είναι συνεχόμενες. Μάλιστα κάποια από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι θα προκαλέσουν ιδιαίτερη αίσθηση και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνέχεια…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected