Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Χάντμπολ – Ελάχιστες οι ομάδες που πλήρωσαν τη συμμετοχή!

SAM_0507Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ομοσπονδίας και την προκήρυξη των εθνικών πρωταθλημάτων έως και την Παρασκευή 18 Ιουλίου τα σωματεία έπρεπε μαζί με τις δηλώσεις συμμετοχής στα εθνικά πρωταθλήματα να καταθέσουν και τα σχετικά παράβολα για τα οποία αποφάσισε η πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου της ΟΧΕ.

Κάποιες ομάδες πλήρωσαν (για την ΑΕΚ τα χρήματα τα έδωσε η Original), πολλές όμως όχι και πλέον το ζήτημα είναι τι απόφαση θα πάρει η ομοσπονδία. Θα τις αποκλείσει από τα πρωταθλήματα ή θα πάρει πίσω τις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου; Από τη Θεσσαλονίκη δεν κατέθεσαν παράβολο και οι τρεις ομάδες της Α1 (ΠΑΟΚ, Φοίβος και ΧΑΝΘ), καθώς συμφώνησαν μαζί με τα υπόλοιπα σωματεία της πόλης το απόγευμα της Τετάρτης να ακολουθήσουν κοινή γραμμή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα γραφεία της ΟΧΕ έχουν φτάσει επιστολές από της Ενώσεις Σωματείων Θεσσαλονίκης, Δυτικής Μακεδονίας και Κεντρικής Μακεδονίας, στις οποίες τονίζεται ότι τα σωματεία τους αρνούνται να πληρώσουν το παράβολο.

Η Ένωση της Θεσσαλονίκης, μάλιστα ζητά να συγκληθεί γενική συνέλευση ώστε να τεθούν επί τάπητος όλα τα προβλήματα του αθλήματος.

Τα σωματεία υποστηρίζουν ότι είναι παράλογο να καλούνται να δώσουν χρήματα στην ομοσπονδία χωρίς να γνωρίζουν για ποιο σκοπό θα διατεθούν και αν πρόκειται για την ανάπτυξη και προβολή του αθλήματος ή για να καλυφθούν οφειλές της ΟΧΕ προς τρίτους (π.χ. οδοιπορικά διαιτητών).

Στην ομοσπονδία επικρατεί αμηχανία και κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί. Κάποιοι μιλούν για «επαναστάσεις», όμως το βέβαιο είναι ότι σε μία πολύ δύσκολη εποχή στο ελληνικό χάντμπολ δεν υπάρχει συνεννόηση ώστε να γίνουν βήματα προόδου και με την OXE για δεύτερη φορά μετά τη γενική συνέλευση του περασμένου Μαρτίου να μην μπορεί να περάσει τις θέσεις της.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected