Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Η ιστορική επιστροφή του Νησαϊκού!

DSCN7079 (1)Ιστορική στιγμή για μία ομάδα που άφησε τη δική τη σφραγίδα στο Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο! Ο ΑΠΣ Νησαϊκός Νησίου, με έτος ίδρυσης το 1965 και με τις χαρακτηριστικές πράσινες και λευκές εμφανίσεις, επιστρέφει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μετά από πρωτοβουλία των ανθρώπων του Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Όπως αναφέραμε και χθες, στα πλαίσια της αποχώρησης των Γρηγόρη και Θωμά Πατρίκα από τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου (δείτε εδώ), ο Νησαϊκός είναι και επίσημα ενεργός σύλλογος καθώς σήμερα εξέλεξε το Διοικητικό Συμβούλιο. Σ’ αυτό κυριαρχεί η παρουσία του Δημήτρη Βουλγαρόπουλου (φανοποιός στο επάγγελμα, πρόσφατα υποψήφιος με την παράταξη του μέλλοντα δημάρχου κ. Γκυρίνη) που αναλαμβάνει τον προεδρικό θώκο ενώ χρέη γραμματέα θα εκτελεί ο Πόλυς Χουρσουζίδης, πρόεδρος μέχρι πρότινος στον Αστέρα Αλεξάνδρειας. Η “κυανοκίτρινη” ομάδα περνά πλέον στην ιστορία, καθώς στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής, ο σύλλογος θα ονομάζεται “ΑΠΣ Νησαϊκός Νησίου”.

Το νέο ΔΣ απαρτίζεται από τους :

Πρόεδρος : Δημήτρης Βουλγαρόπουλος

Α’ Αντιπρόεδρος : Γιώργος Παγκάκος

Β’ Αντιπρόεδρος : Νίκος Θέμελης

Γραμματέας : Πόλυς Χουρσουζίδης

Ταμίες : Γιάννης Σπανουδάκης, Παναγιώτης Μπούτσης

Έφοροι : Νίκος Κούγκας, Μίμης Μητσιώτης

Μέλη : Δημήτρης Βουλγαρόπουλος, Κυριάκος Καζαντζίδης, Παντελής Αλμπανίδης, Γιώργος Μπαντής.

Προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο Γιώργος Πατρίκας (παλιός προπονητής του Νησαϊκού αλλά και της ΑΕΚ Καμποχωρίου) και η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Τετάρτη 6 Αυγούστου στο γήπεδο του Νησίου.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας και οι μεταγραφές που αποφασίστηκαν με γνώμονα την αξιοπρεπή παρουσία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected