Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΓΑΣ Κοπανού – Το…αφεντικό τρελάθηκε!

SAM_0314Μετά τις προσθήκες των Δημήτρη Αντιφάκου και Παναγιώτη Τόσκα από την γειτονική ΑΕ Χαρίεσσας, που έκαναν αίσθηση και…ταρακούνησαν τα ήρεμα νερά (κυρίως της Α2) της φετινής μεταγραφικής περιόδου, η διοίκηση του Γιώργου Καρκανά πραγματοποίησε σήμερα τρεις…μαζεμένες που μπορούν πλέον να δώσουν το κάτι παραπάνω στο νέο πρωτάθλημα.

Μάλιστα οι δύο εκ των τριών προέρχονται επίσης από την ΑΕΧ, με τους παίκτες της ομάδας να επιλέγουν το λιγότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής, με τις μεγαλύτερες όμως προοπτικές όσων αφορά τη φετινή σεζόν.

Ο λόγος για τους Βασίλη Στογιάννη και Βασίλη Σιδηρόπουλο (μέσος και επιθετικός αντίστοιχα), που από σήμερα αποτελούν μέλη του ΓΑΣ όπως επίσης και ο Αλέξης Χαραλαμπίδης (φωτ), που επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στην ομάδα. Ο πρώην παίκτης του Φίλιππου Μελίκης ενισχύει σημαντικά τα μετόπισθεν και με το δυναμικό του στιλ παιχνιδιού, θα βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή προσπάθεια της ομάδας του Σπύρου Μπαλτατζίδη.

Η ενίσχυση ωστόσο δεν σταματά εδώ για τους “κίτρινους”, που ετοιμάζουν νέο…μπαράζ μεταγραφών και μάλιστα από το “πάνω ράφι”. Κόντρα στη ροή των μεταγραφικών αναζητήσεων των ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας, ο ΓΑΣ Κοπανού φέτος αποτελεί σταγόνα στον ωκεανό και οι άνθρωποι της ομάδας ζουν με το όνειρο της επανόδου στα μεγάλα σαλόνια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected