Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – Χαμηλά τη…μπάλα και όπου βγει

CIMG4192Σε ήρεμα νερά και χωρίς τυμπανοκρουσίες ξεκίνησε ο προγραμματισμός του Φίλιππου Μέσης για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Μετά την αποχώρηση του Σωτήρη Αρβανιτίδη από τον προεδρικό θώκο, τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Μάκης Μελικιώτης, μέλος και του περσινού διοικητικού σχήματος. Προπονητής της ομάδας ο Γιάννης Γιάννου, ο οποίος κάθισε στον πάγκο και στα τελευταία ματς του περσινού πρωταθλήματος, ως ο τρίτος τεχνικός της σεζόν μετά τους Μπάμπη Πετρίδη και Ανδρέα Καλτσά.

Στόχος της διοίκησης, σε συνεργασία με τον έμπειρο προπονητή, η καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα, να αποφευχθεί νωρίς η περσινή περιπέτεια του υποβιβασμού αλλά και η διατήρηση του χαμηλού μπάτζετ όπως άλλωστε επιτάσσει η νέα εποχή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, η διοίκηση συμφώνησε με τους Μιχάλη Γιάννου, Χρήστο Γκαντζίδη, Σπύρο Βοργιατζίδη και Βαγγέλη Παππά οι οποίο θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν στο Φίλιππο, ενώ πολύ κοντά στην ανανέωση είναι και ο Γιάννης Θεοδωρίδης. Αντίθετα προς την έξοδο οδεύουν οι Χρήστος Μπρέγκου και Θοδωρής Δημούλτσης οι οποίοι βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected