Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Φίλιππος Μελίκης – Άρχισε η…θωράκιση με Λάζαρο!

10151347_682817681780648_5588794778419002172_n

Η δεύτερη μεταγραφή για τον Φίλιππο Μελίκης είναι γεγονός! Μετά την προσθήκη του Τάκη Γούτση από τον ΠΑΟ Παλατίτσια, η διοίκηση της ομάδας συμφώνησε με έναν πρωταθλητή μα πάνω απ’ όλα γνώστη της κατηγορίας λόγω της μακρόχρονης παρουσίας στα γήπεδα της Α1. Ο λόγος για τον Λάζαρο Μουρατίδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και παρά τους “μνηστήρες”, αποφάσισε να συνεργαστεί και πάλι με τον Φίλιππο, έπειτα από τη διετία 2005-2007.

Ο 30χρονος αμυντικός, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως στόπερ όσο και δεξί μπακ (θέση που τον χρησιμοποίησε αρκετές φορές πέρσι ο Σάκης Παγγούρας), είναι η απαρχή μιας σειράς από μεταγραφικές κινήσεις του Φίλιππου, ο οποίος μετά την ανακοίνωση του Αντώνη Δακόπουλου στον πάγκο της ομάδας αλλά και του Παναγιώτη Παπαδόπουλου στο τεχνικό τιμ, φαίνεται πως γυρνά σελίδα και ξεκινά σταδιακά την ενίσχυση ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο ίδιος μιλώντας στο Imathia Sports News για τη μεταγραφή του, τόνισε : “Η επιστροφή στον Φίλιππο είναι κάτι που με γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Θεωρώ πως παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν γενικά οι σύλλογοι και παρά το γεγονός πως αποχώρησαν από την ομάδα πολύ καλοί παίκτες, οι διοικούντες σε συνεργασία με τον προπονητή, θα δημιουργήσουν ένα σύνολο ικανό και πάλι να πρωταγωνιστήσει. Από την πλευρά μου, είμαι πεπεισμένος πως θα έχουμε μία εξαιρετική χρονιά και προσωπικά θα δώσω το 110% των δυνάμεων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θα ήθελα κλείνοντας να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για τη συνεργασία που είχαμε τους 6 μήνες που βρέθηκα στην ομάδα και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία στο μέλλον”.

Οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες τόσο για τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας όσο και των στόχων που έχουν εντοπιστεί από τους ιθύνοντες και φαίνεται πως η αρχική εικόνα της απαισιοδοξίας και ριζικής μείωσης του μπάτζετ (κάτι που είναι γεγονός, χωρίς ωστόσο να αλλοιώνεται σε μεγάλο βαθμό η ποιότητα) δίνει τη θέση της στην αισιοδοξία και την παρουσίαση μίας ομάδας που στόχο θα έχει την καλή πορεία στο πρωτάθλημα αλλά και την αξιοποίηση των παιδιών που προέρχονται από τα παιδικά τμήματα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected