Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Εντυπωσιακή “πρώτη” με παρουσία 26 ποδοσφαιριστών!

ceb2ceb1cf81ceb2ceaccf81ceb5cf82-ceb3ceb7cf80ceb5ceb4cebf6Η σεζόν 2014-2015 ξεκίνησε και επίσημα για τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας! Η νεοφώτιστη στην Α1 Ερασιτεχνική ομάδα πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη προπόνηση για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, με κύριο χαρακτηριστικό την παρουσία 26 ποδοσφαιριστών αλλά και τον μικρό μέσο όρο ηλικίας που χαρακτηρίζει (και) φέτος τον σύλλογο.

Υπό τις οδηγίες του Σάββα Αβετίδη (για δεύτερο χρόνο στον πάγκο του Αγροτικού Αστέρα) και με την παρουσία σύσσωμης της διοίκησης, οι ποδοσφαιριστές έγραψαν τα πρώτα…χιλιόμετρα της νέας σεζόν, με διάχυτη την αισιοδοξία ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας. Παρόντες τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (Αλέξης Οικονόμου, Σάκης Τέτος, Γιώργος Κοτσογιαννίδης από Μακεδόνα Βέροιας), με μοναδικό απόντα τον Γιώργο Οικονόμου που θα απουσιάζει δικαιολογημένα στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας.

Δικαιολογημένοι απόντες επίσης οι Αντώνης Τσανασίδης και Αργύρης Κουβατσίδης οι οποίοι είχαν υπηρεσία στο στρατό και θα ενσωματωθούν κανονικά τις επόμενες μέρες.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί καθημερινά εκτός Κυριακής, με ώρα έναρξης στις 18.30 και μέσα από αυτής ο Σάββας Αβετίδης θα διαπιστώσει αν χρειαστούν περαιτέρω κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι ενώ είναι χαρακτηριστικό πως επιθυμία του ίδιου είναι να δουλέψει και με παιδιά από τα παιδικά τμήματα της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected