Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Europa League – Για την πρόκριση Ατρόμητος και Αστέρας

6fbcd9dfea239b1b79f3f7a0dfcf54a8_LΤον πρώτο του επίσημο αγώνα για τη νέα σεζόν δίνει απόψε (21.30, Onsports, Novasports) στην πρωτεύουσα της Βοσνίας ο Ατρόμητος με αντίπαλο τη Σαράγιεβο και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League

Το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση της δεύτερης πιο σημαντικής ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Περιστεριώτες έχουν ταξιδέψει πλήρεις στη βαλκανική χώρα και ο προπονητής της ομάδας θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Όπως ξεκαθάρισε χθες (30/7) ο έμπειρος τεχνικός, ακόμα και η ισοπαλία θεωρείται καλό αποτέλεσμα για την ομάδα των δυτικών προαστίων, αλλά σίγουρα μία νίκη θα έφερνε μία… ανάσα από τα πλέι οφ τον Ατρόμητο.

Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι θέλουν να ρίξουν το βάρος του φαβορί στους Έλληνες, αλλά πιστεύουν πολύ στην πρόκριση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η πόλη έχει γεμίσει αφίσες που αφορούν την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και οι άνθρωποι της Σαράγεβο περιμένουν περίπου 15.000 κόσμο στο γήπεδο.

6018eddf089d49a105d3489ffb9f7549_L

Τη δική του «μάχη» δίνει απόψε (21.30, Onsports, Novasports) στη Γερμανία ο Αστέρας Τρίπολης ψάχνοντας ένα καλό αποτέλεσμα που θα του δώσει ελπίδες στη ρεβάνς της Αρκαδίας με τη Μάιντζ

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έχει ταξιδέψει για τη γερμανική πόλη από την Τετάρτη (30/7) και είναι πανέτοιμη για το μεγάλο ραντεβού. Οι Αρκάδες θεωρητικά είναι πιο έτοιμοι από τους αντιπάλους τους, καθώς έχουν ήδη δύο επίσημα ευρωπαϊκά παιχνίδια στα πόδια τους.

Άλλωστε μόλις πριν από μία εβδομάδα η ομάδα της Τρίπολης πέτυχε την πρώτη νίκη σε διεθνές παιχνίδι στην ιστορία της, κάμπτοντας την αντίσταση της φινλανδικής Ροβανιέμι με 4-2.

Δύο σημαντικούς αγωνιστικούς «πονοκεφάλους» αντιμετωπίζει ο Στάικος Βεργέτης. Ο προπονητής του Αστέρα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Χερόνιμο Μπαράλες και Φερνάντο Ουσέρο. Πρόκειται για δύο βασικούς ποδοσφαιριστές, αλλά υπάρχει η ελπίδα ότι τα κενά τους θα καλυφθούν και οι παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Όλα πάντως θα φανούν το βράδυ με τη Μάιντζ του Στέφανου Καπίνο (θα βρίσκεται στον πάγκο) να μοιάζει και να είναι το φαβορί…

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected