Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πετράκος στο φιλικό της Επισκοπής

ae8e66c0094caad1eb26b042848b98cc_LΜε εμφανή τα σημάδια της κούρασης, η Επισκοπή κατάφερε να επικρατήσει 2-1 στο πρώτο φιλικό απέναντι στον Ρεθυμνιακό. Το πρώτο τεστ για την Επισκοπή ήταν θετικό, καθώς ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Ανυφαντάκης είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του, παρά τα «βαριά» πόδια που είχαν και τα 60΄που κράτησε ο φιλικός αγώνας.

Αν και ο Ρεθυμνιακός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 20’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπάρκα, η Επισκοπή αντέδρασε άμεσα και στο 21΄κέρδισε πέναλτι όπου ο Νικόλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδάκη. Το δεύτερο τέρμα για την Επισκοπή ήταν θέμα χρόνου, καθώς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 27’ μετά την όμορφη συνεργασία ανάμεσα στον Ράντοβιτς και τον Σπανό, ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Επικσοπή (Ανυφαντάκης): Κελαϊδής, Μανουσάκης, Λιονάκης, Μαραθιανός, Βουρβαχάκης, Δελήμπασης, Ράντοβιτς, Φοβάκης, Σπανός, Νίκολας, Δουμάνης. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Νικηφόρος, Τζανάκης, Λάμπρου, Καλεμάκης, Μποτωνάκης, Πετράκος, Βελονάκης, Περκέτσι, Δρακάκης, Νεμπιάι, Νικόλτσης, Κραβαρίτης, Πιθαρούλης, Σπανουδάκης.

Ρεθυμνιακός (Καραδάκης): Παπαδάκης, Μανταδάκης, Σαριδάκης, Αντουράκης, Μιχαηλίδης, Γάσπαρης, Κεφάκης, Μπάρκας, Τσακάι, Σηφακάκης, Καραδάκης. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Δάνδολος, Γωνιωτάκης, Μπαστάκης Β., Μπαστάκης Γ., Γωνιωτάκης, Γωνιωτάκης Ν., Δελήμπασης Αλ., Μασαούτης, Βλαστός, Ματαραγκάσι, Καραγιάννης, Μαραγκουδάκης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected