Ο Πανναξιακός συνεχίζει τον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ανακοινώνοντας μία μεταγραφή και μία σημαντική ανανέωση. Στην ομάδα εντάσσεται ο 18χρονος Αλέξης Ουζουνίδης, προερχόμενος από την Κ19 του Παναθηναϊκού και με τελευταίο σταθμό τον Εθνικό. Παράλληλα, ο Γιώργος Μέμμος ανανέωσε τη συνεργασία του και θα παραμείνει στο ρόστερ, ενισχύοντας τη σταθερότητα και τη συνοχή του συλλόγου ενόψει της σεζόν 2026-2027.
Οι ανακοινώσεις :
“Ο Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Αλέξη Ουζουνίδη.
Ο Αλέξης Ουζουνίδης, γεννημένος στις 27 Ιουλίου 2007, προέρχεται από την Κ19 του Παναθηναϊκού, με την οποία κατέγραψε συμμετοχές, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο Εθνικός Πειραιώς.
Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου τον καλωσορίζουν στην οικογένεια του Πανναξιακού και του εύχονται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!”
“Ο Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μέμμο, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο ενισχύει τη σταθερότητα και τη συνοχή του αγωνιστικού μας συνόλου. Με την εμπειρία, το πάθος και τη μαχητικότητά του, θα συνεχίσει να αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας του Πανναξιακού για την επίτευξη των στόχων της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Γιώργο, σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη επιτυχίες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.
Καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!”









