Ο Πανναξιακός συνεχίζει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, ανακοινώνοντας μία μεταγραφή και μία σημαντική ανανέωση. Στα κυανόλευκα θα αγωνίζεται ο νεαρός Δημήτρης Τριγώνης (γενν. 2008), που προέρχεται από τον Σαρωνικό Αναβύσσου και έχει παραστάσεις από την Κ19 του Αιγάλεω. Παράλληλα, στην ομάδα παραμένει ο έμπειρος Ηλίας Τσιτσεκίδης, με τη διοίκηση να ποντάρει στην ποιότητα, τη συνέπεια και τον χαρακτήρα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι ανακοινώσεις :
“Ο Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Δημήτρη Τριγώνη.
Ο Δημήτρης, γεννημένος το 2008, αποτελεί μία ακόμη επένδυση του συλλόγου με γνώμονα το παρόν και το μέλλον.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του, διαθέτει ήδη σημαντικές αγωνιστικές παραστάσεις. Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Σαρωνικού Αναβύσσου, ενώ είχε την ευκαιρία να αποκτήσει εμπειρίες και σε υψηλότερο επίπεδο υποδομών, συμμετέχοντας στην ομάδα Κ19 του Αιγάλεω.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ξεχωρίζει για την ευχέρειά του να αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως αμυντικός μέσος.
Δημήτρη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πανναξιακού και σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τα κυανόλευκα!”
“Ο Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ηλία Τσιτσεκίδη, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας μας και την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Η παραμονή του Ηλία αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για τον σχεδιασμό της ομάδας μας, καθώς πρόκειται για έναν αθλητή που με την εμπειρία, το πάθος, τη μαχητικότητα και τον επαγγελματισμό του έχει αποδείξει την αξία του, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αγωνιστική μας πορεία.
Η συνέχιση της συνεργασίας μας ενισχύει τη συνοχή και τη σταθερότητα του ρόστερ, δημιουργώντας ακόμη πιο ισχυρές βάσεις για την επίτευξη των στόχων της νέας σεζόν.
Ηλία, σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.
Καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες!”









