Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – H δήλωση στη Γ και η προσέγγιση της Νάουσας!

471111_178018452318865_1331064195_oΠολλά έχουν γραφτεί το φετινό καλοκαίρι για την ομάδα του ΠΑΣ… Αρχικά ήταν η διάλυση που ερχόταν στον ορίζοντα, στη συνέχεια η επανασύνδεση παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και φίλων της ομάδας, η εύρεση προπονητή και η διάχυτη αισιοδοξία για να έρθει τελικά το…μαύρο με την οριστική απόσυρση όσων μπήκαν μπροστά για να αγωνιστεί η ομάδα στη Γ Εθνική.

Από χθες ωστόσο γράφτηκε μία ακόμη σελίδα της φετινής “περιπέτειας” του ΠΑΣ, με την σύγκληση νέας Γενικής Συνέλευσης στην κοινότητα του χωριού και η απόφαση για δήλωση της ομάδας στη Γ Εθνική! Οι 40 περίπου παρευρισκόμενοι έθεσαν εξ αρχής το ζήτημα της προσέγγισης της νέας διοίκησης του ΦΑΣ Νάουσα ώστε να αγωνιστεί η γειτονική ομάδα στη Γ Εθνική στη θέση των Λευκαδίων. Το γεγονός αυτό άλλωστε ήταν που προκάλεσε την σύγκλιση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, όπου τέθηκε το ζήτημα και μετά από συζήτηση αλλά και διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Νάουσας, αποφασίστηκε να δηλώσει ο ΠΑΣ στο νέο πρωτάθλημα! Μάλιστα έχει ήδη συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για τη συμμετοχή (500€) ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει σταλεί αίτημα στον Δήμο για παραχώρηση του γηπέδου των Λευκαδίων αλλά και της Νάουσας.

Εξ αρχής βεβαίως η παρουσία του ΠΑΣ στη Γ Εθνική αποτελεί εκ των πραγμάτων…βουνό καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει από το ρόστερ (μην ξεχνάμε βεβαίως και το οικονομικό…) Ωστόσο την ερχόμενη Παρασκευή (8/8) ορίστηκε νέα Γενική Συνέλευση ώστε να διαπιστωθεί αν μπορεί να υπάρξει μία διοίκηση η οποία θα αναλάβει να “τρέξει” τα θέματα της ομάδας χωρίς να αποκλείεται τίποτα για την επόμενη μέρα της ομάδας…

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected