Κατηγορίες
Football League

Football League – Φιλικό με τραυματισμούς για Λαμία και Χανιά!

lamia_xania_610x400

Αν και φιλικό, το ματς ανάμεσα σε Χανιά και Λαμία έκρυβε αρκετές δυνατές μονομαχίες.

 

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, αλλά αυτό που… μένει είναι ότι ο Σικαλιάς τραυματίστηκε στη φάση του γκολ, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο κι όπως φαίνεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι, που αν επιβεβαιωθεί θα τον αφήσει εκτός για αρκετό διάστημα!

 

Στο 34’ ο Κρητικός άνοιξε το σκορ για τους Χανιώτες, με ωραίο σουτ και ύστερα από πάσα του Καραγιάννη, με τους νεοφώτιστους να ισοφαρίζουν στο 45’ χάρη σε δυνατό σουτ του Ντελέκου, που εκμεταλλεύτηκε την «αναμπουμπούλα» στην αντίπαλη άμυνα.

 

Μάλιστα, στιγμές νωρίτερα είχαν… ανάψει τα αίματα με τους Φατιόν και Καραλή να αρπάζονται με αφορμή ένα δυνατό μαρκάρισμα.

 

Στο δεύτερο μέρος και οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές εκατέρωθεν με τον ρυθμό να πέφτει αρκετά και να μην παίζεται ποδόσφαιρο. Οι Κρητικοί είχαν σοβαρά παράπονα λόγω και του τραυματισμού του Σικαλιά, τα νεύρα ήταν αρκετά, ο Παπατζίκος δέχθηκε εξίσου ένα χτύπημα και οι φάσεις ήταν σχεδόν… εξαφανισμένες, με τη βροχή εξίσου να επηρεάζει!

 

Η 11αδα του ΑΟ Χανιά: Σικαλιάς (45’ Βλαχάκης), Παγώνης, Μανωλάς, Παπατζίκος, Γκότοβος (58’ Εσονό), Γκούμας, Καραγιάννης (53’ Μαρτσάκης), Καμινιώτης, Καραλής, Πάγκαλος και Κρητικός (88’ Ταταράκης)

 

Η 11αδα της Λαμίας: Γεωργίου, Ζουλιώτης, Μάριτς, Ρεπετσάς, Κωστόπουλος, Φατιόν, Βασιλόγιαννης, Μουμίν, Φράγκος, Ντελέκος και Γιενγκά.

 

Η 11αδα της Λαμίας στο δεύτερο μέρος: Μπλάζιτς, Αντωνόπουλος, Μκριτσιάν, Λαμπρόπουλος, Ντάλλας, Μαλισσόβας, Αντωνίου, Χαϊκάλης, Κωστόπουλος, Φατιόν (77’ Παπαευθυμίου) και Ντελέκος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected