Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Ολυμπιακός Βόλου – Ολυμπιακός Κ20 (1-1) Στο πρώτο ημίχρονο ο Τούφας

osfp_osfp_610x400Ισόπαλο 1-1 έληξε το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με αντίπαλο την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς, το οποίο διεξήχθη στα Χάνια του Πηλίου.

Το ματς στο πρώτο ημίχρονο διεξήχθη κάτω από δυνατή βροχή, η οποία πάντως σταμάτησε στο δεύτερο κι ενώ τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο φινάλε.

Η ομάδα του Πειραιά προηγήθηκε στο σκορ στο 90′ με γκολ του Μελς για να ισοφαρίσει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πινάρες με απευθείας χτύπημα κόρνερ.

Το παιχνίδι διεξήχθη παρουσία 400 περίπου φιλάθλων, που βρέθηκαν στα Χάνια. Έγινε ένα δυνατό ματς, με την ομάδα του Πειραιά να παρουσιάζεται ιδιαίτερα σκληρή. Απ’ την άλλη, οι Βολιώτες ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία, χωρίς πάντως και οι δύο ομάδες να χάσουν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός Βόλου είχε δύο καλές στιγμές. Η πρώτη στο 39′ όταν μετά από ωραία προσπάθεια του Μέζα και σουτ, ο τερματοφύλακας Στρέζος έδιωξε σε κόρνερ. Στο 45′ ο Μέζα πάσαρε στον Μπιτάγνκ με τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό να σουτάρει, με τη μπάλα να χτυπά σε σώματα αμυντικών και να καταλήγει κόρνερ.

Στο δεύτερο οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές, το ματς δεν είχε ρυθμό, με τις φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι ελάχιστες. Στο 78′ ο Ολυμπιακός Πειραιώς είχε την πρώτη καλή στιγμή, όταν το σουτ του Παπουτζίδη έφυγε λίγο άουτ από το τέρμα του Κολίτσι, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός ήταν πιο επιθετικός και έχασε τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ. Στο 80′ σουτ του Αραπίτσα έφυγε άουτ, ενώ στο 83′ την ίδια τύχη είχε σουτ του Ρόκα. Στο επόμενο λεπτό ο Μπιτάγνκ εκτέλεσε κόρνερ, με τον Μπόρα να πιάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να περνά άουτ.

Για να φτάσουμε στο 90′ όπου ο Ολυμπιακός Πειραιώς άνοιξε το σκορ. Ο Μελς έξω από την περιοχή απέφυγε τον Χιτζίδη και με σουτ έγραψε το 1-0 για την ομάδα του. Στο 91′ ο Χιτζίδης εκτέλεσε φάουλ για να βγάλει τη μπάλα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της ομάδας του Πειραιά. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Πινάρες στέλνοντας απευθείας τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το τελικό 1-1.

Ολυμπιακός Βόλου :Κολίτσι, Καψιώτης (46′ Ζέρης), Μαργαρίτης (46′ Χιτζίδης), Γιαλούσης (75′ Μπόρας), Μπάρμπας (46′ Αρβανίτης), Κορνελάτος (46′ Ρόκας), Μέζα (66′ Αραπίτσας), Μαρτίνεθ (46′ Πινάρες), Σαμαράς (46′ Μπιτάνγκ), Νικολιάς (60′ Κεσίδης), Διαμαντόπουλος (80′ Αλαμάνης).

Ολυμπιακός Κ20 : Στρέζος, Τόλι, Τούφας, Βατουσιάδης, Βούρος, Καραχάλιος, Μανφάτης, Ανδρούτσος, Βέργος, Ψυχογιός, Τσιμίγκας. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Ρέτζης, Ράτζα, Σαλταμάρας, Ηλιάδης, Μεγαρίτης, Σάλιακας, Παπουτζίδης, Ιγνατίδης, Μελς, Μακροστέργιος, Χατζάρας, Αμαραντίδης, Γαρεφαλάκης, Οτάτζου.

*goalpost.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected