Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – Το Imathia Sports News στην προετοιμασία

DSCN9236

Την τέταρτη μέρα από την αρχή της προετοιμασίας μετρά ο ΦΑΣ Νάουσα και το Imathia Sports News βρέθηκε σήμερα στο ΔΑΚ της πόλης για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών. Παρόντες και πρόσωπα του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, των οποίων κύριο θέμα συζήτησης και βασικό μέλημα η ενίσχυση του ρόστερ ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής.

Στην κάμερα του Imathia Sports News μίλησαν τόσο ο νέος τεχνικός της ομάδας Γιώργος Σγούρδας (τον γνωρίσαμε για πρώτη φορά και εντυπωσιαστήκαμε από την ευγένεια του) όσο και ο Δήμος Συμπεθέρης, οι οποίοι ανέλυσαν τις πρώτες σκέψεις ενόψει της νέας περιόδου, με τον προπονητή της ομάδας ωστόσο να είναι ξεκάθαρος όσον αφορά τους στόχους για την προετοιμασία αλλά και το πρωτάθλημα που ξεκινά σε έναν μήνα. Το βίντεο με τις δηλώσεις θα το δείτε αργότερα από την ιστοσελίδα μας.

Όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό του ΦΑΣ, εκ πρώτης όψεως διαπιστώνει κανείς την επάρκεια όσον αφορά το νεανικό στοιχείο αλλά ταυτόχρονα και την άμεση ανάγκη για ενίσχυση, κυρίως με έμπειρους ποδοσφαιριστές όπως επιτάσσει άλλωστε το σκληροτράχηλο πρωτάθλημα της Α1. Εκτός του Νίκου Περηφανόπουλου, που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο αλλά και τον Δήμο Συμπεθέρη, άπαντες αποχώρησαν προς νέους προορισμούς και μέλημα της διοίκησης σε συνεργασία με τον προπονητή, η εύρεση των ιδανικών για να καλυφθούν τα κενά του ρόστερ.

Τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί τις επόμενες μέρες για τον ΦΑΣ Νάουσα είναι τα εξής : 

14/8 με Αναγέννηση Γιαννιτσών εκτός

20/8 Τουρνουά Αγίου Γεωργίου με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων

Δείτε πλάνα και φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected