Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Λιτοχώρου – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (1-2) Το νικητήριο τέρμα ο Γασπαράτος!

DSC09388Την πρώτη του νίκη στους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας σημείωσε χθες Σάββατο ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας που επικράτησε με 2-1 στο Λιτόχωρο,του φιλόδοξου φέτος τοπικού Απόλλωνα.

Ο Απόστολος Στύλος έδωσε από ένα σαρανταπεντάλεπτο χρόνο αγωνιστικής συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην των Βασίλη  Νάκα και Γιάννη Σακελλαρίδη ενώ ντεμπούτο έκαναν οι Ραπτόπουλος, Γασπαράτος με τον τελευταίο να σημειώνει το νικητήριο τέρμα των Κατερινιωτών.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Δημήτρη Καλαμπάκα στο 26΄και δέκα λεπτά αργότερα ο Αχιλλέας ισοφάρισε με κοντινό πλασέ του Καθάριου. Στο 67΄ο Γασπαράτος με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-2 ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο οι νικητές είχαν δοκάρι με τον Παυλίδη και χαμένο πέναλτι με τον ίδιο παίκτη.

Η  σύνθεση του Αχιλλέα

Α΄ ημίχρονο : Παπανικολάου, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Τασίδης, Γεωργιάδης, Οικονόμου, Τρικαλόπουλος, Κωτσιαρίδης, Π.Καθάριος, Καραγκούνης, Παναγιωτίδης.

Β΄ημίχρονο  : Τοπουζλής, Καπασακαλίδης, Τσιάμης, Δημητρίου, Τζιάμας, Τσαγκαράκης, Παυλίδης, Λάλλας, Μακράκης, Ραπτόπουλος, Γασπαράτος.

Επόμενο φιλικό τέστ  για τους κυανέρυθρους την πέμτη στην Τσαριτσάνη κόντρα στον τοπικό Οικονόμο, ενώ σήμερα υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected