Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Παναιγιάλειος – Συμπαίκτης του Τζημογιάννη ο “μπόμπερ” Σεχολάρι!

sexolari_aigio_610x400Δυνάμωσε κι άλλο ο Παναιγιάλειος! Οι Αιγιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αλέξανδρου Σεχολάρι, που προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά στον Φωστήρα, μετρώντας 9 γκολ κι αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα στη γραμμή κρούσης των «μελανόλευκων»! 

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Σεχολάρι. Ο νεαρός επιθετικός (22 ετών) υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας ενός έτους. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Φωστήρα και σημείωσε πέρυσι εννέα γκόλ όπου ήταν και ο πρώτος σκόρερ της πρώην του ομάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του και τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της. Τέλος ευχαρίστησε και τον εκπρόσωπό του κ. Δανιά Τάσο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακυρώθηκε το φιλικό που είχε κλείσει ο Παναιγιάλειος με τον Παναιτωλικό, λόγω προβλημάτων στη διαθεσιμότητα του γηπέδου, όπως είπαν χαρακτηριστικά απ’ την ομάδα του Αγρίνιου.

Ωστόσο, η αχαϊκή ΠΑΕ έκλεισε φιλικό με τον Φωκικό στην Άμφισσα για την προσεχή Τετάρτη (13/8), ενώ υπενθυμίζεται πως αύριο (Κυριακή, 10/8) θα παίξει κόντρα στον Αστέρα Βάρης, στο Αίγιο, με γενική είσοδο 5 ευρώ.

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Κοιλιάρα από τον αγώνα με την Θύελλα Αιγίου, δεν εμπνέει καμία ανησυχία και από Δευτέρα θα μπει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας ενώ οι Ακπαρίδης και Πόνσε συνεχίζουν την αποθεραπεία τους και αναμένονται το συντομότερο δυνατό να ξεκινήσουν και αυτοί τις προπονήσεις.

Τέλος, ο νεαρός τερματοφύλακας Τσάπαλος Δημήτρης δόθηκε δανεικός στην ομάδα της Δόξας Μανωλάδας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected