Κατηγορίες
Football League

Εθνικός Γαζώρου – Αχαρναϊκός (1-1) Στο πρώτο ημίχρονο ο Κουκόλης

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Εθνικός Γαζώρου και Αχαρναϊκός σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο ομάδων. Το σωματείο του Μενιδίου ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 12’ με πλασέ του Ζώνα. Ωστόσο, οι Σερραίοι αντέδρασαν άμεσα και έφεραν το ματς στα ίσια στο 17’. Ο Πάλλας πήρε το «ριμπάουντ» μετά από ασθενή απόκρουση του Παγούδη και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη θα μπορούσαν να είχαν επικρατήσει, όμως η προσπάθεια του Κωνσταντινίδη στο 88’ σταμάτησε στο δοκάρι.

Εθνικός Γαζώρου (Μάκης Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Δέντσας, Κουκόλης, Κωφοκώτσιος, Χατζηδημητρίου, Μερεσιώτης, Σαββίδης, Τσουβαλτσίδης, Ναστέφσκι, Νικολίτσας, Πάλλας. Στο β’ έπαιξαν οι: Γούπος, Κωνσταντινίδης, Χιζανασβίλι, Μαυρουδής, Ναουμέφσκι, Κούμπος, Δούμτσιος, Τσιλούλης, Μαρίνου.

Αχαρναϊκός (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Στουρνάρας, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Λιαπάκης, Ιορδανίδης, Νιάρος, Αθανασίου, Γέσιτς, Μανουσάκης. Στο β’ έπαιξαν οι: Δημόπουλος, Καλογερόπουλος, Αθανασόπουλος, Ζωγράφος, Χριστόπουλος, Καλαμιώτης, Θεοδώρου, Χατζηκοσμάς, Ψύχος, Ιωαννίδης, Κολονέρος.

Επόμενο φιλικό για τον Γάζωρο την Κυριακή (10/8) κόντρα στην Σαντάνσκι Βουλγαρίας στο Πάρκο Ομόνοιας, ενώ για τον Αχαρναϊκό την Τετάρτη (13/8) απέναντι στην Καλλιθέα στο γήπεδο του Μενιδίου.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected