Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Η νέα προοπτική των Λευκαδίων και η πρόκληση του ΠΑΟΚ Κουλούρας!

Μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη προοπτική “ανοίγεται” στον ορίζοντα για τον ΠΑΣ Λευκαδίων και τον ΠΑΟΚ Κουλούρας. Μπορεί για τους περισσότερους να μην…κολλάει τέτοιου είδους συνεργασία, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι δύο διοικήσεις έχουν έλθει σε καταρχήν συμφωνία για τη συμμετοχή του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Το Imathia Sports News σας είχε ενημερώσει αρκετό καιρό πριν για τις επιλογές που είχε στα χέρια της η διοίκηση των Λευκαδίων (δείτε εδώ), χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει πρόσωπα και ομάδες σεβόμενοι τις δύο πλευρές που είχαν να επιλύσουν πολύ λεπτά ζητήματα, όπως θα δείτε παρακάτω.

Οι σκέψεις των δύο πλευρών

Ως αρχικό πλάνο, η νέα διοίκηση των Λευκαδίων αποφάσισε ομόφωνα να συμμετέχει η ομάδα κανονικά στο νέο πρωτάθλημα. Κατατέθηκε το παράβολο που απαιτούνταν και ξεκίνησε άμεσα η αναζήτηση προπονητή και παικτών που θα επανδρώσουν το ρόστερ της ομάδας. Αυτό εκ των προτέρων ήταν αρκετά δύσκολο, δεδομένου του ελάχιστου χρόνου μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων αλλά και την σύντομη χρονική περίοδο για την προετοιμασία.

Έτσι, οι ιθύνοντες απευθύνθηκαν στον ΠΑΟΚ Κουλούρας και συγκεκριμένα στον Διευθυντή της Ακαδημίας του “δικεφάλου”, Νίκο Καρύδα. Ο ίδιος έθεσε το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας και αναλύθηκε λεπτομερέστατα το πρότζεκτ το οποίο σχεδίασε ο έμπειρος παράγοντας και επί πολλά έτη βοηθός αλλά και πρώτος προπονητής ομάδων της Super League αλλά και του εξωτερικού.

Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο Imathia Sports News κι αφού ζήτησε να μην αναλυθεί ακόμη το πρότζεκτ με το οποίο θα οργανωθεί η ομάδα, εξέφρασε τις σκέψεις του για το συγκεκριμένο ζήτημα : “Πρόκειται ουσιαστικά για μία υπέρβαση του ΠΑΟΚ Κουλούρας, που βασίζεται στην προθυμία των ανθρώπων του ΠΑΣ Λευκαδίων να συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Ο ΠΑΟΚ θα επανδρώσει το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΣ, κάτι το οποίο εκ των πραγμάτων αποτελεί την άνοδο του επιπέδου και μία μεγάλη πρόκληση για τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο νέο αυτό αγωνιστικό σχήμα. Είναι ξεκάθαρο πως οφέλη θα υπάρξουν και για τις δύο πλευρές, αν και είναι κάτι το οποίοι δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να ανταπεξέλθει στο ομολογουμένως δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, που με πρωταρχικό στοιχείο τον ενθουσιασμό, θα αποτελέσει την μεγαλύτερη πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Κουλούρας”.

Οι αντιδράσεις και η παρουσίαση του πρότζεκτ

Όπως άλλωστε αναμενόταν, στο άκουσμα των επαφών της ομάδας με τον ΠΑΣ Λευκαδίων, υπήρξε μία “παγωμάρα” ειδικά από το γεγονός πως δεν υπήρξε η σαφής ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο που θα γινόταν το deal. Οι συζητήσεις που ακολούθησαν μετρίασαν το αρχικό σάστισμα και φαίνεται πως υπάρχει θετική πλέον εικόνα (κυρίως από τους γονείς των νεαρών παικτών του ΠΑΟΚ Κουλούρας) για το όλο πρότζεκτ, το οποίο ωστόσο θα αναλυθεί λεπτομερώς σε συνέντευξη Τύπου που θα λάβει χώρα σύντομα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected