Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Πόποβιτς στην Καβάλα, παίκτη από ΑΕΛ τα Τρίκαλα!

L.Popovic_610x400Παίκτης του ΑΟ Καβάλας και με τη … βούλα είναι ο Σέρβος επιθετικός, Λάζαρ Πόποβιτς, ο οποίος μάλιστα μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης με τους «κυανόλευκους».

Ο Πόποβιτς βρίσκονταν από το βράδυ της Κυριακής στην Ελλάδα και την πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας, συμμετέχοντας στις προπονήσεις των «Αργοναυτών» υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Ισπυρλίδη. Μάλιστα είναι ο δεύτερος Πόποβιτς (καμία σχέση με τον Πόποβιτς του ΠΑΟΚ …), που θα αγωνιστεί στον ΑΟΚ, καθώς την περίοδο 2009-2010 είχε παίξει και ο Αλεξάνταρ Πόποβιτς.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα, οι Καβαλιώτες αναμένεται να δώσουν σήμερα το απόγευμα στις 18:30 το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας χρονιάς με αντίπαλο τον «συμπολίτη», Ηρακλή. Ωστόσο, το πρώτο επίσημο φιλικό θα διεξαχθεί την Κυριακή (17/8) κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα στο «Ανθή Καραγιάννη».

*thessports.gr

AO Τρίκαλα – Απέκτησε παίκτη από ΑΕΛ

K.Skoupras_610x400

Συμφωνία με τον 26χρόνο δεξιό οπισθοφύλακα Κώστα Σκούπρα για τον ΑΟ Τρίκαλα.

Ο Κώστας Σκούπρας είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής (26 ετών) και έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στον Τύρναβο, αλλά και στην ΑΕΛ για μια σεζόν.

*trikalaola.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected